Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INDÚSTRIES CULTURALS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 623357
Resolució del president de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears de 21 de desembre de 2021 en què es corregeix diverses errades en la Resolució de 10 de desembre de 2021 per la qual es convoquen les subvencions per donar suport a la producció i coproducció d’obres audiovisuals per a l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del president de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears de 10 de desembre de 2021 es va aprovar la convocatòria de subvencions per donar suport a la producció i coproducció d'obres audiovisuals per a l'any 2021.

2. S'han detectat diverses errades en l'apartat 1.5 i 17.1.c) de la subvenció esmentada.

Fonaments de dret

1. D'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, aquestes poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Tot considerant que el cas que ens ocupa es tracta d'una errada de transcripció en l'apartat 17.1.c).

2. L'Ordre de la consellera d'Educació i Cultura, d'1 de juliol de 2009, per al qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura.

Per tot això, d'acord amb el que disposa l'article 15 del Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, i fent ús de les facultats que m'atribueix l'article 10.1.i) dels Estatuts de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

1.Rectificar l'apartat 1.5 de la Resolució de 10 de desembre de 2021 per la qual es convoquen les subvencions per donar suport a produccions i coproduccions d'obres audiovisuals per a l'any 2021, en el següent sentit:

Allà on diu:

Les obres audiovisuals produïdes directament per operadors de televisió o altres prestadors de serveis de comunicació audiovisual o en les quals tenguin més d'un 49 % de titularitat.

Ha de dir:

Les obres audiovisuals produïdes directament per operadors de televisió o altres prestadors de serveis de comunicació audiovisual.

2. Rectificar l'apartat 17.1.c) de la Resolució de 10 de desembre de 2021 per la qual es convoquen les subvencions per donar suport a produccions i coproduccions d'obres audiovisuals per a l'any 2021, en el següent sentit:

Allà on diu:

c) Les obres audiovisuals rodades en alguna de les llengües cooficials diferents del castellà que es projectin a Espanya en aquest idioma cooficial o subtitulades poden rebre ajudes públiques de fins a un 60 % del cost reconegut.

Ha de dir:

c) Les obres audiovisuals rodades en alguna de les llengües cooficials diferents del castellà que es projectin a Espanya en aquest idioma cooficial o subtitulades poden rebre ajudes públiques de fins a un 80 % del cost reconegut.

3. Publicar la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el president de l'ICIB, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 21 de desembre de 2021

El president de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears Miquel Company Pons