Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 583977
Extracte de l’acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 22 de novembre de 2021, relatiu a l’aprovació de les bases que regeixen la concessió d’ajuts per a entitats privades sense ànims de lucre per finançar programes d’atenció social duts a terme durant l’any 2021 (Exp. 1820-2021-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 597491

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/597491):

Primer.

Beneficiaris

Poden sol·licitar els ajuts que estableix aquesta convocatòria les entitats que compleixin els següents requisits:

a) Estar constituïdes legalment.

b) Estar inscrites, amb una antiguitat mínima de 2 anys des del dia que es publiqui aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, com a entitats prestadores de serveis socials en el Registre Unificat de Serveis Social de les Illes Balears (RUSS), regulat en el capítol II del Decret 10/2013, de 28 de febrer, pel qual es fixen els principis generals del Registre Unificat de Serveis Socials de les Illes Balears i dels procediments per a l'autorització i l'acreditació de serveis socials suprainsulars.

c) Disposar de seu o delegació permanent i activa a l'illa de Menorca.

d) Estar al corrent del compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

e) Actuar dins l'àmbit territorial de Menorca. En el cas que el seu àmbit d'actuació sigui més ampli, s'ha de demostrar i justificar la repercussió i la incidència de la seva acció dins l'àmbit menorquí o s'ha de presentar un programa específic per a Menorca.

f) Trobar-se al corrent del pagament d'obligacions per reintegrament de subvencions amb el Consell Insular de Menorca en el moment de presentar la sol·licitud d'aquest subvenció.

g) No estar integrades en una fundació que s'hagi constituït amb una aportació majoritària, directa o indirecta del Consell Insular de Menorca, o el patrimoni fundacional de la qual, amb caràcter de permanència, estigui format en més d'un 50 % per béns o drets aportats o cedits per l'Administració insular.

h) No haver estat mai objecte de sancions administratives fermes ni de sentències condemnatòries per haver exercit o tolerat pràctiques laborals considerades discriminatòries per raó de sexe o de gènere, en compliment de l'article 11 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes.

 

Segon.

Objecte

L'objecte dels presents ajuts és finançar projectes i activitats de serveis socials que millorin l'oferta de les prestacions ja existents a Menorca, per tal de fomentar i cobrir les despeses relacionades amb l'autonomia personal, la qualitat de vida i el benestar social dels menorquins i les menorquines. Concretament en els contextos de l'atenció a la família, la igualtat d'oportunitats, la vellesa activa, la diversitat funcional, la dependència, la pobresa i la malaltia crònica, així com el propi sosteniment de les entitats privades sense ànim de lucre que els duen a terme.

Tercer.

Bases reguladores

La convocatòria es regirà per les bases aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en sessió de caràcter ordinari de dia 22.11.2021.

 

​​​​​​​Quart.

Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 320.000 € (tres-cents vint mil euros).

Cinquè.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds és de quinze dies naturals a partir de l'endemà d'haver-se publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Sisè.

Altres dades

L'import màxim que es pot concedir per beneficiari serà de 80.000 euros.

 

Maó, 29 de novembre de 2021

Per delegació de la presidenta

El secretari del Consell Executiu,

Octavi Pons Castejón

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16.7.2019)