Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 560886
Informació pública de la declaració d’interès general per a una nova estesa de baixa tensió a la finca Sant Claudi, polígon 5, parcel·la 23 del TM des Migjorn Gran (NUI 9/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Conformement el que disposa l'article 37.2 de la Llei 6/1997, de 8 de juliol, del sòl rústic de les Illes Balears, per la present resta sotmès a informació pública per un període de vint dies el següent expedient:

Declaració d'interès general: NUI 9/2021

Terme municipal: Es Migjorn Gran

Promotor: EDISTRIBUCION REDES DIGITALES SLU

Assumpte: declaració d'interès general de nova estesa de baixa tensió a la finca Sant Claudi, polígon 5, parcel·la 23 del TM des Migjorn Gran

  • Projecte de nova línia subterrània de baixa tensió, polígon 5, parcel·la 23 Sant Claudi CT 20120 Binicudrell de Baix, redactat per l'enginyer tècnic industrial, Jordi Masramón Puigdomènech i visat núm. 2016913145 el 24/10/2016 pel CETIB.

Les persones interessades podran examinar l'expedient durant el termini de vint dies, comptadors des del següent al de la publicació d'aquest anunci en el BOIB i en la seu electrònica, a les dependències del Consell Insular de Menorca, plaça de la Biosfera núm. 5 de Maó (Menorca) i durant el mateix termini podran efectuar les al·legacions que considerin pertinents.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (17 de novembre de 2021)

El conseller executiu del Departament d'Economia i Territori

José Pastrana Huguet