Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 564888
Extracte de l’acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 15 de novembre de 2021, relatiu a l’aprovació de la convocatòria i les bases que regeixen la concessió d'ajuts del Consell Insular de Menorca per a la participació en la pràctica esportiva, cultural, artística i de lleure en la infància i joventut (de 3 a 17 anys) corresponent a la temporada/curs 2021/2022, activitats relacionades amb l’educació no formal (Exp. 7200-2021-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 595938

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/595938):

Primer. Beneficiaris

En poden ser beneficiaris els/les fillets/es i joves que hagin nascut entre l'1 de gener del 2004 i el 31 de desembre del 2018 que practiquin algun tipus d'activitat que es pugui catalogar d'educació no formal, tal com marca la base tercera de les bases de la convocatòria.

Per poder atorgar-se la subvenció és condició imprescindible que la unitat familiar compleixi els requisits que es detallen en les bases i la corresponent convocatòria.

Només podran ser-ne beneficiàries les persones que estiguin empadronades a Menorca, sempre que l'empadronament s'hagi produït amb anterioritat a la publicació de la convocatòria.

Segon. Objecte

L'objecte de la convocatòria és la concessió d'ajuts a infants i joves residents a Menorca que hagin nascut entre els anys 2004 i 2018 per facilitar-los l'accés a la pràctica d'activitats esportives, culturals i de lleure en el marc d'una formació integral en valors socials i educatius.

Tercer. Bases reguladores

La convocatòria es regirà per les bases aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en sessió de caràcter ordinari de dia 15.11.2021.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 85.000 € (vuitanta-cinc mil euros).

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds per acollir-se a aquests ajuts serà d'un mes a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Sisè. Altres dades

Els imports màxims per sol·licitant seran de 250 euros i només es subvencionarà una activitat per infant o jove.

Restaran exclosos els sol·licitants que formin part d'un nucli familiar que tengui uns ingressos que superin una renda per càpita mitjana de 7.000 €.

La consideració d'activitat dins l'àmbit d'educació no formal es refereix a les activitats de caràcter formatiu següents:

- Activitats esportives

- Activitats culturals

- Activitats artístiques

- Activitats relacionades amb la natura

 

Maó, 19 de novembre de 2021

Per delegació de la presidenta,

El secretari del Consell Executiu

Octavi Pons Castejón

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)