Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 564865
Concessió de tràmit d’audiència amb motiu de la interposició de recurs de reposició contra les bases que han de regir el procés selectiu d’una plaça de cuiner/a en condició de personal laboral fix

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment de l´article 118.2 de la Llei 39/2015, d´1 d´octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, mitjançant el present escrit es fa públic per a general coneixement de totes les persones interessades:

a. Que en data 17 de novembre de 2021 (Registre d´entrada 6084/2021) es va interposar recurs de reposició contra les bases que han de regir el procés selectiu d´una plaça de cuiner/a en condició de personal laboral fix (Convocatòria i bases publicades al BOIB núm. 148 de data 28 d´octubre de 2021).

b. Que l´escrit d´interposició del recurs es troba a les dependències municipals (Departament de Secretaria) a  disposició de les persones que ostentin la condició d´interessat per a la seva consulta a efectes del present procediment. 

c. Que es concedeix a totes les persones interessades un tràmit d´audiència per tal que, si ho consideren oportú, en el termini de quinze dies hàbils a comptar des del dia següent a la data de publicació del present anunci al BOIB puguin al·legar quan estimin procedent.

 

Sant Llorenç des Cardassar, 18 de novembre de 2021

La primera tinent de batle en funcions de Batlia

Antònia Bauzà Lliteras