Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 562853
Procediment de canvi de titularitat en els drets funeraris de la Sepultura 123, zona 2, del Cementiri Municipal d'Algaida, composta per tres nínxols

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia Presidència, en data 17 de novembre de 2021, atesa la sol·licitud presentada per Juan Capellà Ribot, Antònia Maria Capellà Ribot i Mateo Capellà Ribot, de canvi de titularitat en els drets funeraris de la Sepultura 123, zona 2, del Cementiri Municipal d'Algaida, composta per tres nínxols, com hereus del Sr. Miguel Capellà Sureda i la Sra. Catalina Ribot Fullana.

Vistes les escriptures de manifestació i acceptació d'herència de data 22 de juliol de 2011 amb protocol núm. 1227 i de data 4 de juny de 2018 amb protocol núm. 1043.

Ha dictat la Providència següent:

1.- Admetre a tràmit l'inici del procediment de canvi de titularitat de la Sepultura 123, zona 2, del Cementiri Municipal d'Algaida, composta per tres nínxols, a favor de Juan Capellà Ribot, Antònia Maria Capellà Ribot i Mateo Capellà Ribot.

2.- Publicar al BOIB la present resolució perquè en el termini de 10 dies naturals comptats a partir de la seva publicació, es puguin presentar al·legacions o reclamacions pertinents.

La qual cosa es fa pública per general coneixement i als efectes oportuns.

 

Algaida, 17 de novembre de 2021

La batlessa

Maria Antònia Mulet Vich