Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 13225
Suspensió de llicències temporals taxis i prolongació del Pla d’actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic per a general coneixement que en data 29 de desembre de 2020 la Sra. Batlessa ha dictat la següent Resolució de Batlia:

BATLIA - PRESIDÈNCIA

Data: 29 / 12 / 2020

Número: 2020/PRE/0001211

Matèria: Governa ció

Assumpte: Suspensió de llicències temporals taxis i prolongació del Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme

RESOLUCIÓ DE BATLIA

Mitjançant Resolució d'Alcaldia núm. 330, d'11 d'abril de 2019, es va aprovar el Pla d'Actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2019 a 2022 del municipi de Sant Lluís (BOIB núm. 48, de 13 d'abril de 2019).

A l'apartat II «característiques de les llicències temporals» es determina que la seva vigència serà de quatre anys comptats a partir del seu atorgament, i que el Pla regulador tindrà una vigència de quatre anys consecutius, 2019 a 2022.

No obstant, la situació generada per l'evolució de la COVID-19, que va motivar la declaració de l'estat d'alarma, segons el RD 463/2020, de 14 de març, així com les seves pròrrogues, va suposar que les autoritats competents acordessin importants limitacions del tràfic marítim i aeri nacional i internacional, que van fer que per a la temporada turística ni tan sols es pogués garantir la presència de turistes a la nostra illa. En aquest sentit, resultava evident que la temporada estival 2020 no comportaria increment de demanda de taxis.

Aquest extrem, junt amb el fet de que ateses les restriccions derivades de l'estat d'alarma i el posterior pla de desescalada, els titulars de llicències temporals, que en principi havien de començar a prestar els seus serveis l'1 de juny, no van poder ni tan sols realitzar les actuacions previstes al Pla d'altre normativa, encaminades a la preparació dels vehicles i a la prestació del servei, i van demanar la suspensió de les llicències per a la temporada 220.

Atès l'art. 14 de la LOTT, així com l'art. 16.7 del Reglament municipal del servei de transport urbà de viatgers en automòbils lleugers amb conductor i ateses les circumstàncies excepcionals de l'any 2020,

RESOLC

Primer.- Declarar la suspensió de la prestació del servei, durant la temporada 2020, de les llicències temporals d'àmbit municipal de transport públic de viatgers en vehicle turisme.

Segon.- Deixar sense efecte e Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2019 a 2022 del municipi de Sant Lluís, per a l'any 2020.

Tercer.- Atesa la inviabilitat que el Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme s'hagi dut a terme la temporada de 2020, acordar la prolongació de la vigència del Pla en un any més, fins a la temporada 2023.

Quart.- Notificar la present Resolució a l'Associació de Taxis de Sant Lluís, així com al departament de mobilitat del Consell Insular de Menorca.

Cinquè.- Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Sant Lluís, 30 de desembre de 2020 La batlessa-presidenta M. Carolina Marquès Portella