Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 11084
Modificació de la Relació de Llocs de Treball - Revisió de determinats llocs i creació de nous llocs

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per mitjà d'aquest anunci es fa públic, d'acord amb el que disposa l'article 127 de Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, que el Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió plenària celebrada el 29 d'octubre de 2020, va adoptar, entre altres, el següent acord:

PRIMER. APROVAR la modificació de la Relació de Llocs de Treball que consta a l'expedient com a annexos I, II i III i que s'entenen aquí per reproduïts a tots els efectes.

SEGON. CONDICIONAR l'efectivitat econòmica de la modificació de la Relació de Llocs de Treball a l'aprovació del pressupost municipal corresponent a l'exercici 2021, excepte les Fitxes 304 i 318 que tindran els seus efectes econòmics a partir del sendemà que el Ple les aprovi.

TERCER. Publicar el corresponent anunci íntegre en el Butlletí Oficial de les Illes Balears a l'efecte del seu públic coneixement. Així mateix, es publicarà al Portal de la Transparència de la Corporació.

QUART. Remetre aquest acord a l'Administració General de l'Estat i a la Comunitat Autònoma de les Balears dins el termini de trenta dies.

CINQUÈ. Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament o el recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes comptador des del sendemà de la recepció de la present notificació, davant del Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o bé el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos, comptadors des del sendemà de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'opta per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que aquell no sigui resolt expressament o se n'hagi produït la desestimació per silenci.

  

Sant Antoni de Portmany, 4 de novembre de 2020

El alcalde

Marcos Serra Colomar

 

ANNEX

Documents adjunts