Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 9233
Acord del Consell de Govern de 20 de setembre de 2019 pel qual es corregeixen errors advertits en l’Acord del Consell de Govern de 30 d’agost de 2019 pel qual es nomenen els membres del Consell d’Administració de Ports de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 30 d'agost de 2019, el Consell de Govern, a proposta del conseller de Mobilitat i Habitatge, adoptà l'Acord pel qual, entre d'altres, es nomenaven els vocals del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears.

Una vegada que s'ha revisat l'Acord, s'ha advertit l'existència d'un error consistent en la transcripció incorrecta dels llinatges d'un dels vocals nomenats.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que l'Administració pot rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller de Mobilitat i Habitatge, en la sessió de 20 de setembre de 2019 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Rectificar l'error advertit en el text de l'Acord del Consell de Govern de 30 d'agost de 2019 de la manera següent:

On hi diu:

Sr. Guillermo Carrers Guasp

Hi ha de dir:

Sr. Guillermo Carré Buades

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 20 de setembre de 2019

La secretària del Consell de Govern

Pilar Costa i Serra