Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 9228
Reconeixement de nivells inicials de carrera professional dels treballadors de la Fundació Escola de Música d’Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant  resolució de la Presidenta de la Fundació Escola de Música d'Alcúdia núm. 26 de data 16 de setembre de 2019, s'ha emès resolució de la llista definitiva de reconeixement de nivells inicials de carrera professional dels treballadors de la Fundació Escola de Música d'Alcúdia.

Cosa que fem pública al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis electrònic del lloc web de l'Ajuntament d'Alcúdia (http://www.alcudia.net/ajuntament/ca/), als efectes establerts a l'article 45 de la Llei 39/2.015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Alcúdia, 17 de setembre de 2019

La Presidenta de la Fundació Escola de Música d'Alcúdia, Bàrbara Rebassa Bisbal

 

RESOLUCIÓ DE LA PRESIDENTA DE LA FUNDACIÓ ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA D'ALCÚDIA

El 9 de març de 2019 es va publicar en el BOIB núm. 31 l'Acord de carrera professional horitzontal dels empleats públics de la Fundació Escola de Música d'Alcúdia, de conformitat amb els termes i les condicions pactades per a la seva implantació en seu de mesa general de negociació d'empleats públics d'aquesta Fundació.

D'acord amb les bases de la convocatòria, el termini de presentació d'instàncies era de quinze dies naturals, comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB.

El termini de presentació de sol·licituds va finalitzar el dia 25 de març de 2.019.

Mitjançant resolució de batlia núm. 15/2019 de data 17 de maig de 2019, es va aprovar la llista provisional de  reconeixement de nivells inicials de carrera professional dels treballadors de Fundació Escola de Música d'Alcúdia, la qual fou objecte de publicació en data 21 de maig de 2018 al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament d'Alcúdia, (http://www.alcudia.net/ajuntament/ca/), així com al BOIB núm. 68/2019, de 21 de maig, als efectes establerts a l'article 45 de la Llei 39/2.015.

La part dispositiva de l'esmentada resolució atorgava un termini deu (10) dies hàbils, a comptar des del següent de la publicació al BOIB de la llista provisional de  reconeixement de nivells inicials de carrera professional, per presentar esmenes o reclamacions.

El termini d'al·legacions va finalitzar el dia 4 de juny de 2019.

Dins el termini indicat no s'han presentat al·legacions i/o esmenes.

Al no haver esmenes i/o al·legacions, la batlessa dictarà la resolució que contendrà les llistes definitives d'admesos i d'exclosos, indicant-ne la causa de l'exclusió, que es publicarà de la mateixa manera que la resolució amb les llistes provisionals.

És per això que fent ús de les atribucions que em confereixen l'apartat g) de l'article 21.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local,  l'apartat d) de l'article 24 del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local; i l'apartat 14 de l'article 41 del Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals,

 

RESOLC

PRIMER.- Aprovar la llista definitiva de reconeixement dels nivells inicials de carrera professional dels treballadors de Fundació Escola de Música d'Alcúdia: 

  NOM DEL TREBALLADOR

DNI

GRUP

NIVELL DE CARRERA

ROMANENT DIES

  BARCELÓ GINARD MIQUEL

1*21*61*R

2

NIVELL IV

---

TERCER.- Abonar al personal de l'Ajuntament els endarreriments corresponents al 30% del complement “carrera professional”, amb efectes d'1 de gener de 2019, tal i com disposa l'Acord de carrera professional horitzontal dels empleats públics de la Fundació Escola de Música d'Alcúdia en el seu punt 6è de calendari d'implantació.

QUART.- Publicar aquesta resolució al tauler electrònic d'anuncis de l'Ajuntament (www.alcudia.net), i al Butlletí Oficial de les Illes Balears, tot informant als interessats que, contra la present Resolució, que exhaureix la via administrativa, poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

Alcúdia, a la data de la signatura.

La Presidenta de la Fundació Escola de Música d'Alcúdia       El secretari   

Bàrbara Rebassa Bisbal                                                              Joan Seguí Serra