Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 9155
Resolució de la directora gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de director/a de la zona bàsica de salut de Formentera de la plantilla orgànica d’atenció primària autoritzada de la Gerència de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera (2019_8)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

FETS

1. El dia 10 d'agost de 2019 es va publicar en el BOIB n. 67 la Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera per la qual es convoca la provisió, pel procediment de lliure designació,  del lloc de treball de director/a de la zona bàsica de salut de Formentera de la plantilla orgànica d'atenció primària autoritzada de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

2. Una vegada exhaurit el termini de presentació de sol·licituds, verificant per l'òrgan competent que hi ha una sola persona aspirant que ha presentat la sol·licitud per a participar en la convocatòria que compleix els requisits i la resta d'especificacions exigides en la convocatòria, escoltada l'opinió de l'equip d'atenció primària de Formentera  i valorada la idoneïtat de la persona candidata d'acord amb el projecte de gestió presentat en relació a les activitats a desenvolupar en la ZBS de Formentera i amb la ponderació dels paràmetres referits en el punt 6 de la convocatòria, es procedeix a nomenar aquesta persona, que es considera adequada i idònia per ocupar el càrrec tenint en compte el seu perfil i la responsabilitat i la confiança especial que s'hi requereix.

Fonaments de dret

1. Art. 29.3 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut Marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2. Art. 30.2 del Decret 39/2006, de 21 d'abril, per la qual s'aproven els estatuts de l'ens públic Servei de Salut de les Illes Balears.

3. Ordre del conseller de Salut i Consum de 24 de març de 2011 per la qual es regula la figura del director de zona bàsica de salut del Servei de Salut de les Illes Balears.

4. Clàusula 12, en relació amb la clàusula 7, de l'Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears, modificat per Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012.

5. Arts. 23 i següents del Reial Decret llei 1/1999, de 8 gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les Institucions Sanitàries de la Seguretat Social

6. Resolució de la consellera de Salut del 7 de juliol de 2017 per la qual s'aprova una modificació de la plantilla orgànica d'atenció primària del personal estatutari de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

7. Resolució de la consellera de Salut de 13 de gener de 2016 per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Adjudicar la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de director/a de la zona bàsica de salut de Formentera de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària d'Eivissa i Formentera al senyor Antonio Cordero Roselló, amb D.N.I. 41449996V.

2. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. La data d'efectes d'aquest nomenament serà des del dia següent a la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes a comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

 

Eivissa, 16 de setembre de 2019

La Consellera de Salut PD La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (B.O.I.B. 10/2016) M. Carmen Santos Bernabeu