Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA I SECTORS PRODUCTIUS

Núm. 9086
Correcció d’errades advertides a la Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat de 3 de juny de 2019 sobre l’autorització administrativa i declaració, en concret, d’utilitat pública d’una instal·lació elèctrica d’Endesa Distribución Eléctrica, SLU.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 83, de 22 de juny de 2019, es va publicar la Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat de 3 de juny de 2019 sobre l'autorització administrativa i declaració, en concret, d'utilitat pública d'una instal·lació elèctrica d'Endesa Distribución Eléctrica, SLU.

S'ha observat una errada en la publicació pel que fa a les persones interessades a les quals s'ha de notificar la Resolució.

Segons l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; així mateix, la rectificació d'errors ha d'especificar, si n'és el cas, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Corregir l'errada advertida en relació a les persones interessades a les quals s'ha de notificar la resolució, les quals apareixen relacionades a l'apartat 4 de la resolució d'autorització administrativa y declaració d'utilitat pública.

On diu:

4. Notificar aquesta Resolució al titular de la instal·lació, Endesa Distribución Eléctrica, SLU, a Sa Bassa Plana SL, a Bartolomé Manresa Tomás, a Juana Ana Salvà Contestí, a Margarita Salvà Contestí, a Antonio Oliver Salvà, a Carlos Cirilo Oliver Salvà, a Miguel Ángel Oliver Salvà, a Damián Oliver Salvà i a l'Ajuntament d'Inca, i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Ha de dir:

4. Notificar aquesta Resolució al titular de la instal·lació, Endesa Distribución Eléctrica, SLU, a Sa Bassa Plana SL, a Bartolomé Manresa Tomás, a Juana Ana Salvà Contestí, a Margarita Salvà Contestí, a Antonio Oliver Salvà, a Carlos Cirilo Oliver Salvà, a Miguel Ángel Oliver Salvà, a Damián Oliver Salvà i a l'Ajuntament de Llucmajor, i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 13 de setembre de 2019

El director general d'Energia i Canvi Climàtic

Aitor Urresti González

Per delegació del conseller de Transició Energètica i Sectors Productius (BOIB 94 d'11-07-2019)