Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 6643
Correcció d’errors relativa a les determinacions de l’àmbit del Sector 13 Sa Sivina de Baix de l’expedient de modificació de les Normes Subsidiàries de Sant Lluís i adaptació al Pla Territorial Insular de Menorca a l’àmbit de les zones turístiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 140, de 11 d'octubre de 2014, l'acord del Ple del Consell Insular de Menorca relatiu a la «Modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament de Sant Lluís i adaptació al Pla Territorial Insular de Menorca a l'àmbit de les zones turístiques: compliment de prescripcions i esmena de deficiències (46 PGM 11802)».

Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Menorca, en sessió de caràcter ordinari de 20 de maig de 2019, adoptà l'acord de correcció d'errors relativa a les determinacions de l'àmbit del sector 13 Sa Sivina de Baix de l'expedient de Modificació de les Normes subsidiàries de Sant Lluís i adaptació al Pla Territorial Insular de Menorca a l'àmbit de les zones turístiques següent:

Primer. Constatar l'existència d'un error material en el plànol SU -TUR – 9 de la Modificació puntual de les Normes subsidiàries de Sant Lluís i adaptació al PTI en l'àmbit de les zones turístiques. Ordenació del sòl urbà i urbanitzable. Compliment de prescripcions imposades pel Ple del CIM dia 22 de juliol de 2013. Escala 1:2000. Aprovat definitivament després de complir totes les prescripcions dels acords de Ple de dia 22 de juliol de 2003 i aprovat definitivament l'àmbit de 202,14 m2 amb qualificació de l'espai lliure públic situat al sector S-12 de Punta Prima, per acord del Ple del CIM de 21 de juliol de 2014 amb la incorporació de la rectificació de l'errada material aprovada per acord del Ple del CIM de dia 29 de setembre de 2014.

Segon. Corregir els errors detectats en el plànol SU – TUR – 9, amb les correccions següents grafiades en el plànols SU – TUR – 9 aprovat pel Ple de l'Ajuntament en data 27-4-2017, que s'adjunta.

Les correccions gràfiques que s'incorporen en la reproducció del plànol consisteixen a grafiar com a equipament privat dues parcel·les grafiades com a equipament públic, i com a equipament públic una parcel·la grafiada com a equipament privat.

Tercer. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'acord de rectificació d'un error material de les determinacions gràfiques de l'àmbit del sector 13 «Sa Sivina de Baix» de la Modificació de les Normes subsidiàries de Sant Lluís i adaptació al Pla Territorial Insular de Menorca en l'àmbit de les zones turístiques i el plànol SU – TUR – 9 corregit.

Quart. Denegar la modificació de les superfícies proposades en el quadre del Sector-13 atès que no es tracta d'un error material, per la qual cosa s'han de mantenir les del Pla Parcial aprovat definitivament i executat, alhora coincidents amb el quadre de superfícies del sector del document de l'adaptació a les DOT de les NS (AD 24/05/2004).

 

Maó, 28 de juny de 2019

El Cap de secció d'Urbanisme

Mateu Martínez Martínez

Documents adjunts