Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 6863
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 22 de juny de 2018 per la qual es disposa el cessament de personal eventual de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 21 de juliol de 2018 el Sr. Juli Dalmau de Mata ha presentat la seva renuncia al  lloc de personal eventual en el lloc de d’assessor tècnic de la Conselleria d’Hisenda Administracions Públiques amb efectes de dia 26 de juny de 2018.

L’article 20.1 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que és personal eventual el que, en virtut d’un nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de treball considerats de confiança o d’assessorament especial de la Presidència o dels consellers o de les conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera.

El punt 3 del mateix article estableix que el president o la presidenta i els consellers o les conselleres nomenen i disposen el cessament lliurement del seu personal eventual. Els nomenaments i els cessaments s’han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. En tot cas, el personal eventual cessa automàticament quan cessa l’autoritat que el va nomenar, com també en cas de renúncia. El cessament no dona, en cap cas, dret a indemnització.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Disposar el cessament del  senyor Juli Dalmau de Mata, amb DNI 43179773-X, personal eventual de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, en el lloc d’assessor tècnic, amb efectes de dia 26 de juny  de 2018, i agrair-li els serveis prestats.

 2. Ordenar la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

   

Palma, 22 de juny  de 2018

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques,

Catalina Cladera i Crespí