Govern de les Illes Balears
Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP)
CA
ES
Cercador
Menú
CA
ES
Inici
Formació
Producció agrària
Entitats col·laboradores
Subvencions
Programa plantes mel·líferes
Ordre de bases reguladores
Programa Plantes mel·líferes 2024
Sol·licitud d'ajuda del Programa Plantes Mel·líferes 2024
Contracte d'adquisició de llavor: plantes mel·líferes 2024
Adquisició alfals deshidratat
Ordre de bases reguladores
Ajudes Alfals deshidratat
Programa de suport a la inseminació artificial bovina
Ordre de bases reguladores
Programa de millora genètica del bestiar boví
Contracte d'aquisició de dosis seminals: millora genètica 2024
Sol·licitud d'ajuda pel Programa Millora Genètica 2024
Programa Cereals i lleguminoses
Ordre de bases reguladores
Sol·licitud d'ajuda pel Programa Cereals i lleguminoses 2024
Contracte d'adquisició de llavor: cereals i lleguminoses 2024
Relació provisional de titulars d’explotacions agràries. Programa llavor certificada cereals i lleguminoses 2024.
Programa Farratgeres
Ordre de bases reguladores
Programa farratgeres 2024
Sol·licitud d'ajuda pel Programa farratgeres 2024
Relació definitiva de titulars d’explotacions agràries. Programa llavor certificada farratgeres 2024.
Requeriment de documentació complementària
Sanitat animal
Introducció
Legislació vigent
Galeria d'imatges
Portal ramaders
Sol·licitud de cròtals i duplicats
Llistats de veterinaris autoritzats
Portal veterinaris
Programes sanitaris
Tràmits i serveis
Serveis d'anàlisi
Introducció
Acreditacions ENAC
Laboratori de lactologia
Introducció
Tipus de mostres i d'anàlisi
Enllaços d'interès
Laboratori de sanitat animal
Introducció
Serologia
Microbiologia
EET's
Parasitologia
Models de sol·licitud
Col·laboració amb altres organismes
Laboratori de sanitat vegetal
Introducció
Anàlisis Fitopatològiques
Models de sol·licitud
Analítiques: aigua, sòl i fulles
Introducció
Recomanacions generals
Procediment
Models de sol·licitud
Pagament
Estadístiques agràries i pesqueres
Introducció
Estadístiques agràries
Agricultura. Sèries històriques
Ramaderia. Sèries històriques
Pesca i Aqüicultura. Sèries històriques
EXPORTACIONS i IMPORTACIONS DE LES ILLES BALEARS (2020-2022)
Publicació anual
Publicació 2023
Taules i gràfiques 2023
Publicació 2022
Taules i gràfiques 2022
Publicació 2021
Taules i gràfiques 2021
Llotja de preus
Preus porcí
Preus d'oví
Altres llotges ramaderes
Històric de preus
Medi marí
Introducció
Lab. Investigació Marina (LIMIA)
Reserves Marines (IB)
Galeria d'imatges
Experimentació agrícola
Introducció
Recursos fitogenètics
Introducció
Banc de llavors
Cessió de material vegetal
Vinya
Estudi del vi
Prospecció, recuperació i conservació
Història de les denominacions varietals
La caracterització de varietats ancestrals
Sanejament de varietats de vinya
Conservació de material sa de varietats minoritàries de vinya
Microvinificacions experimentals de varietats minoritàries
El procés d'autorització de varietats a les Illes Balears
Informes d'aptitud cultural de varietats de vinya
Ametler
Adaptació de noves varietats no comercials d'ametler
Adaptació de varietats comercials d'ametler
Garrover
Comportament agronòmic de les varietats de garrover amb reg d'aigües regenerades
Comportament agronòmic de varietats de garrover en secà
La qualitat de la polpa de garrova i la goma de garrofí
Altres fruiters
Experimentació apícola
Efecte de l’entorn en la composició de la mel de Mallorca
Estudi de les característiques que confereixen especificitat a la mel de Mallorca
Reputació de la Mel de Mallorca
Promoció i activitats educatives
Introducció
Venda directa
Activitats a Escoles
Programa escolar
Recursos didàtics
Publicacions
Publicacions divulgatives
Publicacions cientifico-tècniques
Cultiu de vinya
Cultiu del garrover
Cultiu de l'olivera
Cultius hortícoles
Cultius herbacis extensius
Races autòctones
Sòls i residus
Recursos humans
Accessibilitat
Torna
CA
ES
Inici
Formació
Producció agrària
Entitats col·laboradores
Subvencions
Programa plantes mel·líferes
Ordre de bases reguladores
Programa Plantes mel·líferes 2024
Sol·licitud d'ajuda del Programa Plantes Mel·líferes 2024
Contracte d'adquisició de llavor: plantes mel·líferes 2024
Adquisició alfals deshidratat
Ordre de bases reguladores
Ajudes Alfals deshidratat
Programa de suport a la inseminació artificial bovina
Ordre de bases reguladores
Programa de millora genètica del bestiar boví
Contracte d'aquisició de dosis seminals: millora genètica 2024
Sol·licitud d'ajuda pel Programa Millora Genètica 2024
Programa Cereals i lleguminoses
Ordre de bases reguladores
Sol·licitud d'ajuda pel Programa Cereals i lleguminoses 2024
Contracte d'adquisició de llavor: cereals i lleguminoses 2024
Relació provisional de titulars d’explotacions agràries. Programa llavor certificada cereals i lleguminoses 2024.
Programa Farratgeres
Ordre de bases reguladores
Programa farratgeres 2024
Sol·licitud d'ajuda pel Programa farratgeres 2024
Relació definitiva de titulars d’explotacions agràries. Programa llavor certificada farratgeres 2024.
Requeriment de documentació complementària
Sanitat animal
Introducció
Legislació vigent
Galeria d'imatges
Portal ramaders
Sol·licitud de cròtals i duplicats
Llistats de veterinaris autoritzats
Portal veterinaris
Programes sanitaris
Tràmits i serveis
Serveis d'anàlisi
Introducció
Acreditacions ENAC
Laboratori de lactologia
Introducció
Tipus de mostres i d'anàlisi
Enllaços d'interès
Laboratori de sanitat animal
Introducció
Serologia
Microbiologia
EET's
Parasitologia
Models de sol·licitud
Col·laboració amb altres organismes
Laboratori de sanitat vegetal
Introducció
Anàlisis Fitopatològiques
Models de sol·licitud
Analítiques: aigua, sòl i fulles
Introducció
Recomanacions generals
Procediment
Models de sol·licitud
Pagament
Estadístiques agràries i pesqueres
Introducció
Estadístiques agràries
Agricultura. Sèries històriques
Ramaderia. Sèries històriques
Pesca i Aqüicultura. Sèries històriques
EXPORTACIONS i IMPORTACIONS DE LES ILLES BALEARS (2020-2022)
Publicació anual
Publicació 2023
Taules i gràfiques 2023
Publicació 2022
Taules i gràfiques 2022
Publicació 2021
Taules i gràfiques 2021
Llotja de preus
Preus porcí
Preus d'oví
Altres llotges ramaderes
Històric de preus
Medi marí
Introducció
Lab. Investigació Marina (LIMIA)
Reserves Marines (IB)
Galeria d'imatges
Experimentació agrícola
Introducció
Recursos fitogenètics
Introducció
Banc de llavors
Cessió de material vegetal
Vinya
Estudi del vi
Prospecció, recuperació i conservació
Història de les denominacions varietals
La caracterització de varietats ancestrals
Sanejament de varietats de vinya
Conservació de material sa de varietats minoritàries de vinya
Microvinificacions experimentals de varietats minoritàries
El procés d'autorització de varietats a les Illes Balears
Informes d'aptitud cultural de varietats de vinya
Ametler
Adaptació de noves varietats no comercials d'ametler
Adaptació de varietats comercials d'ametler
Garrover
Comportament agronòmic de les varietats de garrover amb reg d'aigües regenerades
Comportament agronòmic de varietats de garrover en secà
La qualitat de la polpa de garrova i la goma de garrofí
Altres fruiters
Experimentació apícola
Efecte de l’entorn en la composició de la mel de Mallorca
Estudi de les característiques que confereixen especificitat a la mel de Mallorca
Reputació de la Mel de Mallorca
Promoció i activitats educatives
Introducció
Venda directa
Activitats a Escoles
Programa escolar
Recursos didàtics
Publicacions
Publicacions divulgatives
Publicacions cientifico-tècniques
Cultiu de vinya
Cultiu del garrover
Cultiu de l'olivera
Cultius hortícoles
Cultius herbacis extensius
Races autòctones
Sòls i residus
Recursos humans
Accessibilitat
Torna
Recursos didàctics