Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 581866
Acord de Ple de 29/08/24 relatiu a modificacions a la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm.: 7666/2024

El Ple municipal, en sessió de 29 d'agost de 2024, ha adoptat el següent

ACORD

PRIMER. Aprovar la Identificació dels llocs de treball susceptibles de ser desenvolupats en règim de treball a distància, segons s'exigeix a l'apartat 4 del Reglament regulador del teletreball.

SEGON. Aprovar la codificació dels llocs de treball i que sigui inclosa en la Relació de Llocs de treball de l'Ajuntament.

TERCER. Aprovar la descripció i valoració del lloc de treball de Supervisor/a de medi ambient, obres i platges (subgrup C2), en el sentit següent:

  • Supervisor/a de medi ambient, obres i platges Nivell CD: 16 Complement específic: 973,13 € (import per mes).

Aquest nou lloc de treball comptarà amb tres dotacions.

QUART. Modificar les dotacions existents en la R.LL.T en el lloc de treball de Zelador /a de medi ambient, obres i platges (subgrup AP/C2) que comptarà amb tres dotacions, en lloc de les sis que té actualment.

CINQUÈ. Publicar íntegrament la Relació de Llocs de treball de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, amb els canvis esmentats, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

 

(Signat electrònicament: 6 de setembre de 2024 L'alcalde Vicente Roig Tur) 

Documents adjunts