Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 420781
Resolució de la Presidència de l’IMAS de dia 2 de juliol de 2024 per la qual s’aprova l’ampliació del termini de la convocatòria dels premis i reconeixements del Consell de Mallorca a l’acció social 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 6 de juny de 2024 es va publicar al BOIB la convocatòria dels premis i reconeixements del Consell de Mallorca a l'acció social de 2024.

2. El termini establert a la convocatòria per a la presentació de sol·licituds és de dia 7 de juny de 2024 a 5 de juliol de 2024.

3. Atès a una errada detectada a l'annex II, degut a la dificultat d'omplir el document per manca d'espai i a l'informe proposta de la cap de Servei de persones amb discapacitat amb data 1 de juliol de 2024 es considera adequat ampliar el termini de presentació de sol·licituds per tal de facilitar la presentació de la memòria a les entitats i persones.

4. Seran admeses totes les sol·licituds presentades abans de l'ampliació de termini i que hagin presentat l'Annex II amb un document adjunt que detalli i expliqui la memòria.

En aquest cas, no s'hauran de tornar a presentar, tret que, en el moment de revisió sigui necessari fer algun requeriment d'esmena per part de l'òrgan instructor.

Consideracions jurídiques

1. L'article 20.2 de l'Ordenança general de subvencions del Consell de Mallorca, aprovada en sessió de 23 de desembre de 2016 (BOIB núm. 18, de febrer de 2017), i modificada per Acord el Ple del Consell de Mallorca de data 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018) preveu que el termini per a presentar les sol·licituds s'ha de fixar en les convocatòries corresponents, tenint en compte el volum de documentació per presentar i la dificultat per disposar-ne, i no pot ser inferior a quinze dies a partir de l'endemà de la publicació.

2. D'acord amb l'article 32 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, l'Administració d'ofici pot concedir una ampliació dels terminis establerts que no excedeixi la meitat d'aquests, si les circumstàncies ho aconsellen i amb això no es perjudiquin drets de tercer. L'acord d'ampliació s'ha de notificar als interessats.

3. Conforme disposa l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques els actes administratius han de ser objecte de publicació, i aquesta té els efectes de la notificació quan l'acte tingui per destinatari una pluralitat indeterminada de persones.

4. L'òrgan competent per aprovar aquesta convocatòria és la Presidència de l'IMAS, d'acord amb l'article 7.2.7 dels Estatuts de l'IMAS (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019).

Per tot això,

 

RESOLC

1. Ampliar el termini en 10 dies hàbils fins dia 19 de juliol (inclòs) de 2024.

2. Aprovar les instruccions per emplenar l'Annex II de la memòria que s'adjunta.

3. Contra la present resolució d'ampliació del termini màxim de presentació de sol·licituds no cap la presentació de cap recurs, sense perjudici contra la resolució que posi fi al procediment, d'acord amb el que es disposa per l'article 32.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

4. Ordenar la publicació d'aquesta resolució al BOIB.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (2 de juliol de 2024

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre)

Documents adjunts