Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 339224
Registre de Personal. Aprovació de la proposta de modificació MFU-64 relativa a les funcions específiques de determinats llocs de feina de Registre de Personal i Informàtica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord de la Junta de Govern de 22/05/2024, es va aprovar el següent:

PRIMER.- Aprovar la modificació de les funcions específiques de determinats llocs de feina de Registre de Personal i Informàtica que figura a la proposta adjunta MFU-64, d'acord amb la petició de l'Àrea de secretaria de la Junta de Govern i Decrets.

SEGON.- Establir com a data d'efectes la del dia següent a la seva aprovació.

TERCER.- Publicar el contingut de l'Acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

Contra la present resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'hagi aprovat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segons l'article abans esmentat i 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al BOIB.

 

Palma, 24 de maig de 2024

La cap de secció del Registre de Personal p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014) Francisca M. Matas Escobar

 

MODIFICACIÓ 64 - MODIFICACIÓ DE FUNCIONS TEÒRIQUES

ÀREA:

SJG

SECRETARIA DE LA JUNTA DE GOVERN I DECRETS

ÒRGAN:

SJG000

SECRETARIA DE LA JUNTA DE GOVERN I DECRETS

UNITAT:

SJG0001000

REGISTRE DE PERSONAL I INFORMÀTICA

 

CODI

LLOC DE TREBALL

F31830046

TÈCNIC/A MITJÀ INFORMÀTIC/A

  • Analitzar i planificar els projectes informàtics relacionats amb els recursos humans i fer d'intermediari entre RRHH i l'IMI/departament d'Innovació.
  • Dur a terme la programació amb PL/SQL, Forms i Reports d'Oracle, SQL i demés programari específic que pugui ser d'aplicació, així com el manteniment del Portal del Personal de l'Ajuntament i dels OOAA amb J2EE, JavaScript, HTML, CSS, etc... en col·laboració amb el Tècnic en Aplicacions Informàtiques.
  • Dur a terme la programació i manteniment del portal de l'opositor en col·laboració amb el Tècnic en Aplicacions Informàtiques.
  • Donar Suport informàtic als usuaris del departament de Personal i de les àrees de personal dels organismes autònoms, així com planificar, programar i impartir formació periòdica del programa de gestió de RRHH.
  • Donar suport informàtic als tribunals i comissions de valoració, així com al departament de Personal en els processos de selecció i provisió.
  • Donar suport al projecte d'integració de l'aplicació de gestió de recursos humans i de l'aplicació de SEDIPUALBA, així com el seu manteniment.
  • Col·laborar en la implantació de l'administració electrònica així com donar suport informàtic i assessorar a l'OTAE en el compliment dels requeriments de la Llei 39/2015 i 40/2015.
  • Dur a terme el manteniment de la base de dades informàtica de l'Organigrama, Plantilla Orgànica i Plantilla Pressupostària de l'Ajuntament i dels OOAA.
  • Complir les directrius, normes, procediments i accions preventives establertes en matèria de Prevenció de Risc Laborals i assumir les funcions que li siguin encomanades en matèria d'actuació en emergències, col·laborant amb el Servei de Prevenció quan li sigui requerit.
  • Qualsevol altra tasca que li sigui encomanada pel superior jeràrquic d'entre les que corresponen a l'escala, subescala, classe, especialitat o categoria d'adscripció del lloc de treball.

CODI

LLOC DE TREBALL

F31830045

TÈCNIC/A EN APLICACIONS INFORMÀTIQUES

  • Donar suport al manteniment del sistema integral de Recursos Humans de l'Ajuntament de Palma i dels Organismes Autònoms
  • Donar suport a la programació amb PL/SQL, Forms i Reports d'Oracle, SQL i demés programari específic que pugui ser d'aplicació, així com el manteniment del Portal del Personal de l'Ajuntament i dels OOAA amb J2EE, JavaScript, HTML, CSS, etc... en col·laboració amb el TAE Mitjà Informàtica.
  • Donar suport a la programació i manteniment del portal de l'opositor en col·laboració amb el TAE Mitjà Informàtica.
  • Donar Suport informàtic als usuaris del departament de Personal i de les àrees de personal dels organismes autònoms, així com planificar, programar i impartir formació periòdica del programa de gestió de RRHH.
  • Donar suport informàtic als tribunals i comissions de valoració, així com al departament de personal en els processos de selecció i provisió.
  • Donar suport al projecte d'integració de l'aplicació de gestió de recursos humans i de l'aplicació de SEDIPUALBA, així com el seu manteniment, amb col·laboració amb el TAE MITJÀ INFORMÀTIC/A.
  • Complir les directrius, normes, procediments i accions preventives establertes en matèria de Prevenció de Risc Laborals i assumir les funcions que li siguin encomanades en matèria d'actuació en emergències, col·laborant amb el Servei de Prevenció quan li sigui requerit.
  • Qualsevol altra tasca que li sigui encomanada pel superior jeràrquic d'entre les que corresponen a l'escala, subescala, classe, especialitat o categoria d'adscripció del lloc de treball.

UNITAT:

SJG0001020

REGISTRE DE PERSONAL I INFORMÀTICA / SECCIÓ D'APLICACIONS DE RECURSOS HUMANS

 

CODI

LLOC DE TREBALL

F31340014

CAP DE SECCIÓ D'APLICACIONS DE RECURSOS HUMANS

  • Dirigir, coordinar i controlar les aplicacions informàtiques que conformen el sistema integral de Recursos Humans de l'Ajuntament de Palma i dels Organismes Autònoms.
  • Dirigir, coordinar i controlar el funcionament del Portal del personal de l'Ajuntament de Palma.
  • Dirigir, coordinar i controlar el funcionament del Portal de l'Opositor.
  • Coordinar i controlar l'enllaç del programari del sistema integral de RRHH amb l'aplicació de la Nòmina, amb el Pressupost i Intervenció.
  • Dirigir i controlar al personal tècnic adscrit al Registre de Personal i Informàtica en l'anàlisi i planificació de les tasques de programació per al manteniment i desenvolupament de les aplicacions del sistema amb PL/SQL, Forms i Reports d'Oracle, i del portal amb J2EE, JavaScript, HTML CSS, etc.
  • Dirigir, coordinar i controlar la col·laboració en la implantació de l'administració electrònica així com donar suport informàtic i assessorar a l'OTAE en el compliment dels requeriments de la Llei 39/2015 i 40/2015
  • Col·laborar amb el Cap de Servei del Registre de Personal i Informàtica en el manteniment de la vessant informàtica del Registre de Personal de l'Ajuntament i els OOAA a l'hora d'explotar-ne informàticament les dades, generant els llistats i fitxers que se li puguin sol·licitar.