Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 112447
Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats mitjançant la qual es corregeixen les errades advertides en la Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 25 de gener de 2024 per la qual s’aprova la convocatòria del procediment per proveir, a l’illa de Mallorca i mitjançant el sistema de comissió de serveis, un lloc de feina de la Inspecció Educativa com a inspector/inspectora accidental

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

  1. En el BOIB núm. 13, de 27 de gener de 2024, s'ha publicat la Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 25 de gener de 2024 per la qual s'aprova la convocatòria del procediment per proveir, a l'illa de Mallorca i mitjançant el sistema de comissió de serveis, un lloc de feina de la Inspecció Educativa com a inspector/inspectora accidental.

  2. Una vegada publicada aquesta resolució, s'ha detectat una errada aritmètica, la qual ha de ser corregida.

Fonaments de dret

  1. Atesa l'errada aritmètica detectada en la puntuació màxima de l'apartat 4 de l'annex 3 i de l'annex 4 de la Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 25 de gener de 2024 s'ha de procedir a la seva correcció.

  2. El Decret 1/2024, de 4 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, i pel Decret 17/2023, de 23 d'agost, atribueix a la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats de la Conselleria d'Educació i Universitats, entre d'altres competències, l'ordenació i la gestió del personal docent.

  3. La Resolució del conseller d'Educació i Universitats de 30 de gener de 2024 de delegació de determinades competències en matèria de gestió del personal docent en el director general de Personal Docent i Centres Concertats, delega en la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats, entre altres competències administratives en matèria de gestió de personal docent, la facultat de convocar i resoldre els processos de selecció derivats de l'oferta pública d'ocupació per a l'ingrés i l'accés a la funció pública docent.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'errada detectada en l'annex 3, de la Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 25 de gener de 2024 per la qual s'aprova la convocatòria del procediment per proveir, a l'illa de Mallorca i mitjançant el sistema de comissió de serveis, un lloc de feina de la Inspecció Educativa com a inspector/inspectora accidental.

On diu:

4.PREPARACIÓ CIENTÍFICA I DIDÀCTICA I ALTRES MÈRITS

Màxim 2,000 punts

Documentació justificativa

(No cal presentar cap justificant dels apartats dels quals hi ha constància a l'expedient personal que es pot consultar al Portal del personal)

Ha de dir:

4.PREPARACIÓ CIENTÍFICA I DIDÀCTICA I ALTRES MÈRITS

Màxim 1,600 punts

Documentació justificativa

(No cal presentar cap justificant dels apartats dels quals hi ha constància a l'expedient personal que es pot consultar al Portal del personal)

2. Rectificar l'errada detectada en l'annex 4, de la Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 25 de gener de 2024 per la qual s'aprova la convocatòria del procediment per proveir, a l'illa de Mallorca i mitjançant el sistema de comissió de serveis, un lloc de feina de la Inspecció Educativa com a inspector/inspectora accidental.

On diu:

TOTAL APARTAT 4.

(màxim 2 punts)

………………………….. punts

Ha de dir:

TOTAL APARTAT 4.

(màxim 1,6 punts)

………………………….. punts

On diu:

APARTAT

PUNTUACIÓ

TOTAL APARTAT 1 (màxim 3 punts)

 

TOTAL APARTAT 2 (màxim 3 punts)

 

TOTAL APARTAT 3 (màxim 3 punts)

 

TOTAL APARTAT 4 (màxim 2 punts)

 

TOTAL APARTAT 5 (màxim 2 punts)

 

TOTAL AUTOBAREM

 

Ha de dir:

APARTAT

PUNTUACIÓ

TOTAL APARTAT 1 (màxim 3 punts)

 

TOTAL APARTAT 2 (màxim 3 punts)

 

TOTAL APARTAT 3 (màxim 3 punts)

 

TOTAL APARTAT 4 (màxim 1,6 punts)

 

TOTAL APARTAT 5 (màxim 2 punts)

 

TOTAL AUTOBAREM

 

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

 

Palma, (signat electrònicament: 20 de febrer de 2024)

El director general de Personal Docent i Centres Concertats Ismael Alonso Sánchez Per delegació del conseller d'Educació i Universitats (BOIB núm. 19, de 08/02/2024)