Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 110969
Resolució de la presidència de la Comissió Insular de Patrimoni Històric per la qual es nomena un tècnic del Consell Insular de Mallorca a la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 52.1 b) del Reglament orgànic del Consell Insular de Mallorca estableix que integren la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric, amb veu i vot, el vicedirector o la vicedirectora, que ha de designar la presidència de la comissió entre les persones indicades en l'apartat anterior, i que substitueix la persona que ocupa el càrrec de director o directora en cas d'absència, de malaltia o d'impossibilitat.

D'altra banda, l'article 52.1 c) del Reglament orgànic del Consell Insular de Mallorca estableix que integren la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric, amb veu i vot, sis tècnics o tècniques del Consell Insular de Mallorca, que ha de nomenar la presidència de la Comissió.

Durant aquest mes de febrer, la Sra. Francisca Tugores Truyol ha passat a ser funcionària de la comunitat autònoma de les Illes Balears, deixant de ser funcionària del Consell Insular de Mallorca.

Per tot això, la Presidenta de la Comissió Insular de Patrimoni Històric de Mallorca dicta la següent:

Resolució

1.- Nomenar com a membre tècnic de la Ponència Tècnica de Patrimoni Històric del Consell Insular de Mallorca el Sr. Antonio Juan Llobera Luis, cap de secció del servei d'Arquitectura de la direcció insular de Patrimoni, en substitució de la Sra. Francesca Tugores Truyol, agraint-li els serveis prestats.

2.- Comunicar-ho a les persones interessades i a la Secretaria de la Comissió Insular de Patrimoni Històric.

3.- Publicar el contingut d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4.- Donar-ne compta a la Comissió Insular de Patrimoni Històric en la primera sessió que tengui lloc.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (21 de febrer de 2024)

La presidenta de la Comissió Insular de Patrimoni Històric Antònia Roca Bellinfante