Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 39393
Aprovació inicial del projecte modificat per acabament de les obres d'urbanització de la UA-44 del PGOU de Ciutadella

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern en sessió ordinària de dia 10 de gener de 2024, va adoptar sobre l'aprovació inicial del projecte modificat per a l'acabament de les obres d'urbanització de la Unitat d'Actuació núm. 44 del PGOU de Ciutadella, els següents acords:

"Primer.- Aprovar inicialment, d'acord amb els articles 71 i 79.4 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears (LUIB), el projecte modificat per a la finalització de les obres d'urbanització de la Unitat d'Actuació núm. 44 del PGOU de Ciutadella, promogut per la Junta de Compensació de la UA-44, redactat per l'arquitecte Sebastià Pons Fedelich, signat electrònicament en data 1 de desembre de 2023 (memòria del projecte) i en data 24 de novembre de 2023 (planimetria), que inclou un projecte d'electrificació i enllumenat modificat signat electrònicament pel mateix arquitecte i pel graduat enginyer mecànic Jorge Bosch Simó en data 1 de desembre de 2023. L'estudi de seguretat i salut, el document ambiental i la memòria arqueològica prèvia es mantenen inalterats, mantenint la seva validesa els aprovats definitivament per la Junta de Govern el 19 d'octubre de 2022.

Segon.- Establir com a condició d'aquesta aprovació inicial, la qual preveu una disminució del nombre d'armaris de la xarxa de baixa tensió, que, de forma prèvia a l'aprovació definitiva d'aquest projecte modificat, s'ha d'acreditar davant l'Ajuntament que s'ha duit a terme de forma afectiva l'agrupació parcel·lària prevista en el projecte que compta amb llicència municipal concedida mitjançant Resolució de l'Àrea de Territori i Entorn i Serveis Urbans núm. 1082, de data 30 de maig de 2022.

Tercer.- Sotmetre l'expedient, de conformitat amb l'article 79.4 de la LUIB, a un tràmit d'informació pública durant un termini d'un mes mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en l'adreça corresponent o el punt d'accés electrònic municipal, amb citació personal de les persones interessades, a l'efecte que es puguin presentar al·legacions en el mateix termini. Als anuncis s'ha de fer constar l'enllaç a la seu electrònica municipal on es pot consultar l'expedient.

Quart.- Sol·licitar informe, a emetre en el termini d'un mes, al Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament, en relació als canvis introduïts en relació a algunes espècies vegetals, respecte a les previstes en el projecte aprovat definitivament per la Junta de Govern el 19 d'octubre de 2022.

Cinquè.- Donar trasllat de l'acord a Endesa Distribución Redes Digitales, SL, com a empresa de subministrament elèctric afectada, perquè, de conformitat amb l'article 71.2 de la LUIB, en el termini d'un mes es pronunciï sobre el projecte modificat."

L'expedient es podrà consultar a la secció de “taulell d'edictes” a la pàgina web de l'Ajuntament (http://www.ajciutadella.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=02&HISTORIC=1) o al departament d'ordenament del municipi de l'Ajuntament ubicat a la plaça des Born núm. 7-1r, en horari laborable de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, prèvia sol·licitud de cita.

 

Ciutadella de Menorca, en la data de la signatura electrònica (19 de gener de 2024)

L'alcaldessa Juana María Pons Torres