Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 798168
Aprovació inicial de la modificació ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la gestió dels residus urbans al municipi de Ferreries

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic l'acord de  Ple, adoptat  en sessió ordinària de data 30/11/2023, que textualment diu: 

Primer. Aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la gestió dels residus urbans al municipi de Ferreries en els termes que figuren a l'expedient i amb la redacció que es recull a l'Annex. 

Segon. Sotmetre el nou text de l'ordenança municipal a informació pública i audiència dels interessats, pel termini de 30 dies per tal de que puguin examinar el text i presentar les reclamacions o suggeriments que estimin oportuns. 

Tercer. Publicar el present acord d'aprovació inicial, juntament amb el text íntegre d'Ordenança, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de la Corporació. 

El texte íntegre de l'ordenança es pot consultar a l'enllaç següent: https://www.ajferreries.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01&HISTORIC=1

Quart. Considerar, en el cas que no es presentessin reclamacions a l'expedient, en el termini anteriorment indicat, que l'Acord s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat de nou acord exprés, sobre la base de l'article 17.3 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març. 

Cinquè. Remetre a l'Administració de l'Estat i al Departament corresponent de la Comunitat Autònoma, en el termini de quinze dies des de l'aprovació, còpia de l'Acord definitiu d'aprovació i còpia íntegra del text de l'Ordenança o, si escau, la certificació que acrediti l'elevació a definitiva de l'aprovació inicial, així com còpia íntegra autenticada d'aquests. 

Sisè. Facultar el batle de l'Ajuntament de Ferreries per a subscriure tots els documents relacionats amb aquest assumpte.

 

Ferreries, en la data de la signatura electrònica (20 de desembre de 2023)

El batle Pedro Pons Huguet