Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HABITATGE, TERRITORI I MOBILITAT

Núm. 792142
Resolució de Consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat per la qual s’aprova la llista definitiva d’aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema de concurs extraordinari de mèrits i l’assignació de les places corresponents al personal laboral del Consorci de Transports de Mallorca incloses en l’oferta pública d’estabilització d’aquest ens, pertanyents a les distintes categories del grup professional A

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant l'Acord del Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca (en endavant CTM) de 19 de maig de 2022 es va aprovar l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral del CTM, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 66, de 21 de maig).

2. Mitjançant l'Acord del Consell d'Administració del CTM de 22 de desembre de 2022 es va aprovar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral del CTM (BOIB núm. 168, de 27 de desembre).

3. Mitjançant la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 9 de març de 2023 es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral del CTM, del grup professional A.

4. El 12 de maig de 2023 es varen publicar les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral del CTM, del grup professional A.       

5. El 8 de juny de 2023, mitjançant la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge, es varen aprovar l'oferiment públic de llocs de feina i les llistes informatives relatives a l'ordre dels aspirants d'acord amb les puntuacions resultants dels mèrits al·legats en les declaracions responsables d'autobaremació per a les persones aspirants a les places del personal laboral del CTM en cada una de les categories del grup professional A, en la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir-les.        

En aquesta Resolució, d'acord amb el que preveu el punt 11 de les Bases específiques de la convocatòria, es va acordar requerir les persones aspirants incloses a l'annex 2 d'aquella que en el termini de deu dies hàbils acreditin els requisits i els mèrits al·legats en les seves declaracions responsables i presentin l'escrit d'elecció dels llocs de feina oferts en l'especialitat a la qual es presenten per ordre de preferència.       

6. Els dies 3 de juliol i 25 de juliol de 2023, amb convocatòria prèvia, es varen reunir els membres del Tribunal qualificador del grup A per comprovar els requisits i els mèrits acreditats i aprovar la llista provisional amb les puntuacions obtingudes per les persones aspirants en les categories d'aquest grup.       

7. Per acord pres pel tribunal del procés selectiu, en sessió de caràcter ordinari de dia 4 de setembre de 2023 i amb convocatòria prèvia , es va emetre en data 19 de setembre de 2023 Resolució motivada de les al·legacions efectuades pels aspirants a places del Grup A a les llistes provisionals de puntuacions del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral del CTM.       

8. En data 31 d'octubre de 2023, amb convocatòria prèvia, els membres del Tribunal qualificador del grup A es varen reunir per estendre l'acta per mitjà de la qual varen aprovar les llistes definitives amb les puntuacions obtingudes per les persones aspirants al procés selectiu d'estabilització mitjançant el concurs extraordinari de mèrits.       

9. De conformitat amb el punt 15 de les Bases de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022), un cop comprovat el compliment per les persones aspirants a les categories del grup A dels requisits per ser contractades com a personal fix del CTM, i en la data d'aprovació de les llistes definitives amb les puntuacions obtingudes per les persones aspirants al procés selectiu d'estabilització, el Tribunal constituït per a aquest grup professional (A), seguint l'ordre obtingut en les puntuacions d'aquestes llistes de valoració de mèrits i establert l'ordre de prelació dels aspirants, va acordar elevar a l'òrgan competent la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu del concurs d'acord amb la llista definitiva de puntuacions perquè dicti la resolució mitjançant la qual aprovi la llista d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits en les categories del grup A.       

10. Finalment, en l'acta de 31 d'octubre de 2023 es va fer constar que aquesta Resolució haurà de contenir l'adjudicació del lloc de feina i s'haurà de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis del CTM; tot això d'acord amb el que disposa el punt 16.1 de les Bases específiques de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. L'acord del Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca de 19 de maig de 2022 pel qual s'aprova l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral del CTM.

3. L'acord del Consell d'Administració del CTM de 22 de desembre de 2022 pel qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral del CTM (BOIB núm. 168, de 27 de desembre).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar les llistes d'aspirants que han superat el procés selectiu del concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral del CTM de les diferents categories del grup A, d'acord amb les llistes definitives de puntuacions aprovades per a aquest grup.

2. Aprovar l'assignació de les places i l'adjudicació dels llocs de treball inclosos en l'annex 1, corresponents al grup professional A, per ordre de prelació atenent a les preferències de les persones aspirants que figuren en el mateix annex, les quals han obtingut la millor puntuació i que compleixen amb els requisits necessaris i mèrits al·legats.       

3. Determinar que el termini per formalitzar els contractes laborals i per a la incorporació efectiva al lloc de treball és de tres dies i comença a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB.       

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis del CTM.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Habitatge, Territori i  Mobilitat en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (14 de desembre de 2023)

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat Marta Vidal Crespo

 

 

ANNEX 1 Llista de persones aspirants que han superat el procés selectiu del concurs i adjudicació dels llocs de treball del grup A.

Categoria/especialitat:

Tècnic/a Titulat/ada Superior- enginyeria camins, canals i ports o enginyeria industrial

Nom lloc:

Cap d'Área d'Operacions

Llinatge 1

Llinatge 2

Nom

DNI

Puntuació

Codi del lloc de

treball adjudicat

Sansó

Florit

Jordi

···4420··

98,00

L01860001

 

Categoria/especialitat:

Tècnic/a Titulat/ada Superior- enginyeria camins, canals i ports o enginyeria industrial o ADE o economia

Nom lloc:

Tècnic/a Explotació

Llinatge 1

Llinatge 2

Nom

DNI

Puntuació

Codi del lloc de

treball adjudicat

Bosch

Oliver

Antoni

···2926··

98,00

L01860002

 

Categoria/especialitat:

Tècnic/a Titulat/ada Superior- geografia

Nom lloc:

Tècnic/a Sistemes Informació Geogràfica

Llinatge 1

Llinatge 2

Nom

DNI

Puntuació

Codi del lloc de

treball adjudicat

Bayle

Santos

Ignacio

···2850··

95,50

L01860003

 

 

Categoria/especialitat:

Tècnic/a Titulat/ada Superior- ADE o economia

Nom lloc:

Cap Gestió Econòmica

Llinatge 1

Llinatge 2

Nom

DNI

Puntuació

Codi del lloc de

treball adjudicat

Laso

Moragues

Ana

···1166··

96,25

L01860008

 

Categoria/especialitat:

Tècnic/a Titulat/ada Superior- dret

Nom lloc:

Cap Àrea Jurídica

Llinatge 1

Llinatge 2

Nom

DNI

Puntuació

Codi del lloc de

treball adjudicat

Perea

Pau

Nuria

···5748··

100,00

L0186000D