Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 750696
Aprovació definitiva de l’ordenació d’un sistema general d’infraestructures i equipaments per implantar una activitat de recollida municipal de residus a Portocolom

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient electrònic 1810/2022

De conformitat amb el procediment urbanístic extraordinari que regula l'article 6 de la Llei 2/2020, de 15 d'octubre, de mesures urgents i extraordinàries per a l'impuls de l'activitat econòmica i la simplificació administrativa en l'àmbit de les administracions públiques de les Illes Balears per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19, en la sessió ordinària celebrada el 13 de novembre de 2023 el Ple de l'Ajuntament de Felanitx va adoptar l'acord següent:

«Primer. Aprovar definitivament l'ordenació d'un sistema general d'infraestructures i equipaments per implantar una activitat de recollida municipal de residus (punt verd) a una part de la parcel·la 1278 del polígon 31 del terme municipal de Felanitx (referència cadastral 07022A03101278), d'acord amb la documentació que ha redactat l'enginyer industrial Juan Mateo Horrach Torrens el setembre de 2023, la fitxa urbanística i la documentació ambiental que consta dins de l'expedient.

L'ordenació d'aquest sistema general s'integra en les modificacions en l'àmbit del sòl rústic de Felanitx del Pla general d'ordenació de 1969 (BOIB núm. 97 de 13 d'agost de 2002 i BOIB núm. 194 de 27 de desembre de 2012), i s'aprova amb subjecció a les prescripcions incloses en els informes que han emès les distintes administracions afectades.

Segon. Publicar aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears amb la transcripció de les normes urbanístiques i les indicacions següents:

  • El contingut íntegre de l'ordenació està a disposició del públic a l'adreça electrònica https://felanitx.org/web/la-teva-administracio/informacio-urbanistica/.

  • L'informe ambiental estratègic es va publicar al BOIB núm. 43 de 6 d'abril de 2023 (amb una rectificació d'errors posterior publicada al BOIB núm. 134 de 30 de setembre de 2023).

Tercer. Trametre un exemplar diligenciat de l'ordenació del sistema general a l'Arxiu d'urbanisme de les Illes Balears i al Consell de Mallorca.

- Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos a partir de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.»

La qual cosa es fa pública, a reserva de l'aprovació de l'acta, juntament amb la transcripció de les normes urbanístiques.

 

Felanitx, document signat electrònicament (24 de novembre de 2023)

La batlessa Catalina Soler Torres

Documents adjunts