Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 638877
Aprovació inicial de la modificació puntual núm. 21 del Pla General d'Ordenació Urbana des Castell

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de la Corporació, en sessió ordinària del dia 28 de setembre de 2023, acordà el següent:

PRIMER. A l'empara de l'article 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, aprovar inicialment la MODIFICACIÓ PUNTUAL NÚM. 21 DEL PLA GENERAL D'ORDENACIÓ URBANA DES CASTELL RELATIVA A L'AMPLIACIÓ DELS USOS ADMESOS AL POLÍGON INDUSTRIAL DES CASTELL, amb la seva delimitació gràfica i acompanyada del corresponent DOCUMENT AMBIENTAL ESTRATÈGIC.

SEGON. Sotmetre tota la documentació aprovada inicialment a informació pública per un termini de trenta (30) dies, que s'anunciarà, almenys, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major circulació de l'Illa i en la seu electrònica o punt d'accés electrònic de l'Ajuntament des Castell.

TERCER. Incorporar a l'expedient de conformitat amb la previsió de l'article 59.5 de la LUIB la identitat de totes les persones propietàries o titulars d'altres drets reals sobre les finques afectades durant els cinc anys anteriors a la seva iniciació, segons consti en el registre o l'instrument utilitzat a efectes de notificacions a les persones interessades, dacord amb la legislació en la matèria.

QUART. Sol·licitar informe de les administracions o els ens estatals, autonòmics o insulars, les competències dels quals es puguin veure afectades. Sol·licitar informe preceptiu del CIM de conformitat amb la previsió normativa disposada a l'article 54.3 de la LUIB.

CINQUÈ. Trametre a l'òrgan ambiental la sol·licitud d'inici d'avaluació ambiental estratègica juntament amb tota la documentació requerida, la qual inclou el Document Ambiental Estratègic, en compliment de l'article 29 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental amb relació a l'art. 6.2 del mateix text legal i 12.4 del Decret legislatiu 1/2020, de 28 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'avaluació ambiental de les Illes Balears.

SISÈ. Suspendre, a l'empara de l'article 51.2 i 4 b) de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, la tramitació i l'aprovació de plans de desenvolupament, d'instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies, per a l'àrea que es delimita en el plànol que consta a l'expedient, i que tindrà una vigència de dos anys o fins a l'aprovació provisional de la modificació.

 

(Signat electrònicament: 5 d'octubre de 2023)

 El batle José Luis Camps Pons