Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 583987
Publicació del Catàleg de patrimoni aprovat definitivament mitjançant acord de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic del Consell Insular d’Eivissa, de 13 de juliol de 2023, d’aprovació definitiva de la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic (CIOTUPHA) del Consell Insular d'Eivissa, en sessió del dia 13 de juliol de 2023, va aprovar definitivament la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana d'Eivissa, entre la documentació del qual hi ha el Catàleg de patrimoni.

Per motius de capacitat, l'acord de la CIOTUPHA, així com les Normes urbanístiques, les Normes d'urbanització, la Memòria de gestió, la Cartografia d'ordenació i els Continguts de l'article 26.2 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental s'han publicat en un altre edicte en el BOIB del dia d'avui.

De conformitat amb l'esmentat acord de la CIOTUPHA, es publica tot seguit el Catàleg de Patrimoni (composat de 2 volums).

Contra l'esmentat acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears amb seu a Palma (Mallorca), en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquest acord al BOIB. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant l'anterior, es pot exercitar, si és el cas, qualsevol altre recurs o acció que es consideri pertinent.

 

Eivissa, 15 de setembre de 2023

La cap de servei de Territori Maite Torres Torres

 

Documentació que es publica conforme l'acord de la CIOTUPHA:

I.- Catàleg de Patrimoni (Volums 1 i 2)

Per motius de capacitat, les Normes urbanístiques, les Normes d'urbanització; la Memòria de gestió; la Cartografia d'ordenació i els Continguts de l'article 26.2 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental es publiquen en un altre edicte en el BOIB del dia d'avui.

Documents adjunts