Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 458396
Aprovació definitiva del Catàleg Municipal de Camins Rurals de Ferreries E0458-2022-000001

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de l'Ajuntament de Ferreries, en sessió Ordinària de data 25/05/2023, va adoptar, entre d'altres, l'acord següent que textualment diu:

"Primer. Resoldre les al·legacions presentades en el sentit que indica l'informe jurídic de data 28 d'abril de 2023 que consta a l'expedient de referència.

Segon. Aprovar definitivament la Memòria del Catàleg municipal de camins rurals de Ferreries amb les prescripcions i modificacions resultants de les al·legacions que han estat totalment o parcialment estimades d'acord amb l'informe jurídic que consta a l'expedient, i segons el text que s'adjunta com annex a la present proposta.

Tercer. Aprovar la modificació i l'actualització de les fitxes dels camins rurals de l'inventari municipal de béns per incorporar-hi la informació i la documentació incloses a les fitxes del camins rurals considerats de titularitat municipal al Catàleg municipal de camins rurals de Ferreries aprovat definitivament.

Quart. Acordar la inscripció dels camins catalogats de titularitat municipal en l'Inventari de béns municipals de l'Ajuntament de Ferreries.

Cinquè. Cartografiar els camins catalogats de titularitat municipal en el planejament urbanístic municipal sempre que es revisi o se'n faci una nova formulació; i fer-ne constar la naturalesa pública, sempre sense perjudici de cartografiar tots els camins del terme municipal d'acord amb el que preveu la legislació urbanística.

Sisè. Notificar aquest acord a totes les persones físiques i jurídiques que van presentar al·legacions, amb la còpia adjunta de l'informe jurídic de resposta on consti la justificació de si s'estimen o desestimen les seves al·legacions.

Setè. Notificar aquest acord al Consell Insular de Menorca per tal que incorpori els camins catalogats de titularitat municipal en el Registre insular de camins públics i als Ajuntaments de Ciutadella de Menorca, Es Mercadal i Es Migjorn Gran als efectes oportuns.

Vuitè. Notificar aquest acord a la Direcció General del Cadastre, perquè, d'acord amb el procediment establert, incorpori a la planimetria cadastral els camins catalogats de titularitat municipal."

Els documents annexes a l'acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament de Ferreries en sessió ordinària de dia 25 de maig de 2023 en relació a l'aprovació definitiva del Catàleg de Camins de Ferreries es poden consultar a través del següent enllaç:

https://www.ajferreries.org/Tauler/ObrirEdicte.aspx?Id=238

Així mateix, es poden consultar les fitxes dels camins actualitzades al següent enllaç:

https://ide.cime.es/xarxacamins/llistaCaminsMunicipi.aspx?idmun=07023

 

Ferreries, en la data de la signatura electrònica  (12 de juliol de 2023)

El batle Pedro Pons Huguet

Documents adjunts