Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

Núm. 404513
Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura per la qual s'aproven les noves tarifes per a l’execució dels encàrrecs a la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia, com a mitjà propi de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de poders adjudicadors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

En data 24 de maig de 2023 la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia va presentar davant la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura la documentació justificativa de les noves tarifes de serveis de desenvolupament de programari, serveis professionals, serveis de centre d'atenció telefònica (call center) i serveis de sistemes, comunicacions i centre d'atenció a usuaris (CAU) i de serveis d'innovació, que es proposen per a l'execució dels encàrrecs que l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de poders adjudicadors facin a la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia (Fundació Bit).

Fonaments de dret

1. La Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic i, en particular, l'article 32 de la Llei esmentada.

2.El Decret 14/2016, d'11 de març, pel qual s'aprova el text consolidat del Decret sobre contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, en particular, l'article 9 del Decret esmentat.

3. Els Estatuts de la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia, autoritzats per l'Acord del Consell de Govern de 7 de febrer de 2020, i, en particular, l'article 4 d'aquest Estatut.

4. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que determina, en l'annex 1, l'adscripció de la Fundació Bit a la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar les tarifes, que s'estableixen en l'annex adjunt, aplicables als serveis de desenvolupament de programari, serveis professionals, serveis de centre d'atenció telefònica (call center), serveis de sistemes i comunicacions i CAU i de serveis d'innovació dels encàrrecs que l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de poders adjudicadors facin a la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia, segons els punts següents:

a) Les tarifes esmentades, aprovades pel Patronat de la Fundació el 24 de maig de 2023, que inclouen tots els costos directes i indirectes imputables als encàrrecs a mitjans propis per als serveis de desenvolupament de programari, serveis professionals, serveis de centre d'atenció telefònica (call center), serveis de sistemes i comunicacions i CAU i de serveis d'innovació i a les quals caldrà afegir, si escau, l'impost sobre el valor afegit vigent, s'han d'aplicar en funció del tipus de servei i de les unitats contractades que s'assignin a l'execució dels encàrrecs en els termes que s'indiquen en l'annex d'aquesta resolució.

b) En els casos en què, per a gestionar o executar millor els encàrrecs, s'exigeixi o es faci recomanable la subcontractació d'activitats a terceres persones, les tarifes que hagi de percebre la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia per raó de l'encàrrec s'han d'incrementar per un import inherent al cost que ha d'atendre la Fundació per raó de la subcontractació de l'activitat i/o béns i serveis.

c) Sense perjudici d'aquestes tarifes d'aplicació general, es poden aprovar tarifes específiques per als encàrrecs que ho requereixen per consideració a les seves particularitats, per mitjà d'una altra resolució del conseller o consellera de la conselleria d'adscripció.

2. Notificar aquesta Resolució a la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia.

 

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (16 de juny de 2023)

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura Miquel Company i Pons

Documents adjunts