Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 402741
Acord del Consell de Govern de 19 de juny de 2023 pel qual es dona per assabentat de la renúncia per incompatibilitat sobrevinguda del director gerent de l’Institut Balear de l’Energia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 8 de la Llei 10/2019, de 22 de febrer, de canvi climàtic i transició energètica, es va crear l'Institut Balear de l'Energia, entitat pública empresarial adscrita a la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica.

En la sessió de 16 de juny de 2023, el president de l'Institut Balear de l'Energia va comunicar al Consell de Direcció, la renúncia per incompatibilitat sobrevinguda del senyor Ferran Rosa Gaspar com a director gerent d'aquest Institut.

D'acord amb l'article 21 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, s'han de comunicar al Consell de Govern els cessaments de les persones titulars de les gerències dels ens del sector públic instrumental de la d'Administració de la Comunitat de les Illes Balears, llevat dels organismes autònoms.

Per tot això, a proposta del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, i havent-ho comunicat el Consell de Direcció en la sessió del dia 16 de juny de 2023, el Consell de Govern, en la sessió de dia 19 de juny de 2023 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat de la renúncia per incompatibilitat sobrevinguda del senyor Ferran Rosa Gaspar com a director gerent de l'Institut Balear de l'Energia.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 19 de juny de 2023

La secretaria en funcions del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez