Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 400293
Resolució del director d’àrea de Professionals y Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual se resol la convocatòria per a la provisió, pel sistema de concurs, del lloc de feina de cap de secció del Servei de Selecció i Provisió de Personal Estatutari de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- El dia 6 d'abril de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 46, la Resolució del 31 de març del director d'àrea de Professionals y Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es convoca el procediment per a proveir, pel sistema de concurs, el lloc de feina de cap de secció del Servei de Selecció i Provisió de Personal Estatutari de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

2.- El 5 de maig de 2023 va tenir entrada en el registri General del Servei de Salut de les Illes Balear (GOIBE300816/2023), la sol·licitud de participació, i els documents acreditatius dels requisits i mèrit al·legats, presentats per la senyora Maria del Carmen Mingorance Carrascosa, sent aquesta l'única candidatura presentada dins del termini estipulat per això.

3.- El 17 de maig de 2023, es va reunir, i constituir formalment, la Comissió d'Avaluació designada en virtut de la Resolució citada en el punt primer i, després de revisar la documentació obrant en l'expedient, la Comissió d'Avaluació verificó, i així consta degudament en acta, que la interessada compleix amb els requisits de participació exigits en la convocatòria, per la qual cosa es va a cordar, per unanimitat, eleva al director d'àrea de Professionals i Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears, la proposta d'admissió provisional de l'única candidata, la senyora Maria del Carmen Mingorance Carrascosa, en el procediment per a proveir, pel sistema de concurs, el lloc de feina de cap de secció del Servei de Selecció i Provisió de Personal Estatutari de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

4.- El 19 de maig de 2023, d'acord amb la base 5.5 de la convocatòria, es va publicar en el portal web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) la llista provisional d'admesos i exclosos.

5.-D'acord amb la base 5.6 de la convocatòria, els aspirants van disposar d'un termini de tres dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la llista provisional indicada en el punt anterior per a presentar reclamacions o per a esmenar, si es cau, el defecte que hagi motivat l'exclusió o corregir errors detectats en la consignació de les dades personals

Dins de l'esmentat termini, no es van presentar reclamacions a la llista provisional d'admesos en el procediment de provisió.

6.- Una vegada finalitzat el termini establert, el 29 de maig de 2023, es va reunir la Comissió d'Avaluació a l'efecte d'admetre, i si escau, valorar els mèrits aportats per l'aspirant.

La Comissió d'Avaluació, d'acord amb la base 5.7 de la convocatòria, va acordar, per unanimitat, elevar al director d'àrea de Professionals i Relacions Laborals del Servei de Salut de las Illes Balears la proposta d'admissió definitiva de l'única candidata, la senyora María del Carmen Mingorance Carrascosa, en el procediment per a proveir, pel sistema de concurs, el lloc de feina de cap de secció del Servei de Selecció i Provisió de Personal Estatutari de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del SSIB. Així mateix la Comissió atesos els principis d'eficiència i celeritat, va acordar per unanimitat eximir de la valoració dels mèrits a l'única candidata.

Atenent a l'anterior, la Comissió d'Avaluació va acordar por unanimitat elevar al director d'àrea de Professionals i Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears la proposta d'adjudicació del lloc de feina de cap de secció del Servei de Selecció i Provisió de Personal Estatutari de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de las Illes Balears a la senyora Maria del Carmen Mingorance Carrascosa.

7.- El 7 de juny de 2023, d'acord amb la base 5.7 de la convocatòria, es va publicar en el portal web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) la llista definitiva d'admesos en el procediment de provisió.

 

Fonaments de dret

1. Els articles 29 i 30 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut (BOE núm. 301, de 17 de desembre de 2003).

2. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social (BOE núm. 8, de 9 de gener de 1999).

3. La disposició transitòria segona de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública (BOIB núm. 46, de 12 d'abril de 2016).

4. L'Acord de la Taula Sectorial de Sanitat de 13 de maig de 2022 pel qual es regula el sistema de provisió de llocs de feina del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears, ratificat per l'Acord del Consell de Govern de 22 de maig de 2022 (BOIB núm. 70, de 31 de maig de 2022).

Per tot això, atesa  la proposta efectuada per la Comissió d'Avaluació, dict la següent

Resolució

1. Adjudicar a la senyora María del Carmen Mingorance Carrascosa, el lloc de feina de cap de secció del Servei de Selecció i Provisió de Personal Estatutari de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web del Servei de Salut (www.ibsalut.es)

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que esgota la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públics, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de Règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de   dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva jubilació, d'acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció  contenciosa-administrativa.  

 

(Firmat electrònicament:15 de juny de 2023)

La directora de gestió i pressuposts María del Mar Rosselló Amengual Per suplència del director d'àrea de professionals i relacions laborals (BOIB núm. 63, de 3/8/2019)