Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ ECONÓMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL

Núm. 400111
Resolució del conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local d'aprovació de la concessió de les subvencions per a inversions per millorar la competitivitat en matèria d'artesania de Mallorca 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Codi: BDNS 678838.  http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index

Segex: 952671E

El conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, en funcions, el dia 15 de juny de 2023 ha dictat la següent

RESOLUCIÓ

“Antecedents

1. El Consell Executiu, en sessió extraordinària, de dia 2 de març de 2023 va aprovar la convocatòria de subvencions per a inversions per millorar la competitivitat en matèria d'artesania de Mallorca 2023 i autoritzà la corresponent despesa, per un import total de 312.000,00€, d'acord amb la distribució següent: 300.000,00€, amb càrrec a l'aplicació 65.43110.77900 i 12.000,00€, amb càrrec a l'aplicació 65.43110.78900 del pressupost de despeses vigent del Consell Insular de Mallorca.

2. La convocatòria i l'extracte es varen publicar al BOIB núm. 30, de dia 9 de març de 2023 per conducte de la Base de Dades Nacional de Subvenciones.

3. Dins el termini establert a la descrita convocatòria, es varen presentar 91 sol·licituds de subvenció.

4. La secretaria tècnica de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, com a òrgan instructor del procediment, va informar que les entitats proposades com a beneficiàries de la convocatòria compleixen els requisits per accedir a les subvencions.

5. La Comissió d'Avaluació va emetre l'informe que fonamenta la proposta de resolució d'aprovació de la concessió de les subvencions.

6. La secció d'Artesania va emetre informe jurídic favorable sobre la proposta d'aprovació de la concessió de les subvencions.

7. En el pressupost de despeses del Consell Insular de Mallorca del 2022 es disposa del crèdit adequat i suficient per atendre la despesa que es deriva de la concessió de les subvencions, per un import total de 270.387,58 amb càrrec a l'aplicació 65.43900.77900.

8. El dia 14 de juny de 2023, la Intervenció Delegada (Centre La Misericòrdia) va fiscalitzar de conformitat l'aprovació de la concessió de les subvencions (FLP 2023/8785).

Fonaments de dret

1. El Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, d'acord amb l'article 9, lletres s) i w) del Decret d'Organització del Consell Insular de Mallorca, de dia 9 de desembre de 2019 vigent té les atribucions en matèria d'artesania següents:

s) Les relatives a la promoció econòmica i de suport, en qualsevol àmbit i format del comerç tradicional i de proximitat, del producte de proximitat i de l'artesania de Mallorca.

w) Fomentar la competitivitat, la capacitació i el desenvolupament de les empreses artesanes, i crear canals per a comercialitzar l'artesania.

2. El conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local és l'òrgan competent per resoldre la present convocatòria de subvencions, així com, per disposar la despesa que se'n deriva, d'acord amb els articles  33.2 k) i 33.2 l) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de Consells Insulars, en relació amb l'article 39.2h del Reglament Orgànic del Consell de Mallorca i la base 24.5 de les d'execució del pressupost de despeses del consell de Mallorca del 2023. Des del dia 27 de maig de 2023, el conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local està en funcions i signa sota aquest concepte ,

3. D'acord amb el punt 10.3 de la convocatòria, en relació amb l'article 18.4a) de l'Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca, el conseller executiu del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local ha de dictar la resolució d'aprovació de la concessió de les subvencions, la qual es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears ( BOIB). La informació relativa a la concessió s'inclourà a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

4. Les bases reguladores de la convocatòria són les establertes a l'Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca, aprovada per Acord del Ple de 23 de desembre de 2016 (BOIB núm. 21, de 18.02.2017), modificada per Acord del Ple de 14 de juny de 2018 ( BOIB núm. 96, de 04.08.2018).

5. El procediment de concessió de les presents subvencions es tramita en règim de concurrència competitiva, d'acord amb l'article 17.1 de l'Ordenança general de subvencions del Consell de Mallorca, en relació amb els punts 4, 10  i 11 de la convocatòria.

6. En el procediment de concessió en règim de concurrència competitiva previst a la present convocatòria, les sol·licituds presentades s'han de comparar mitjançant els criteris de valoració establerts al punt 11 de la convocatòria amb la finalitat d'establir una prelació entre aquestes. D'aquesta manera, es concediran les sol·licituds que obtinguin una valoració més alta, d'acord amb els criteris esmentats, sempre dins els límits prevists als punt 5 i 6 de la convocatòria i el crèdit disponible.

No obstant l'anterior, en el present cas no ha estat necessari establir un ordre de prelació entre les sol·licituds presentades atès que el crèdit consignat a la convocatòria ha resultat suficient per atendre el total de les sol·licituds admeses, en el sentit del segon paràgraf de l'article 17.1 de l'OGS, en relació amb el punt 4.3 de la convocatòria. També s'indica que tota la despesa derivada de la concessió anirà a càrrec de l'aplicació 65.43900.77900, del vigent pressupost de despeses del Consell Insular de Mallorca atès que, entre els sol·licitants de subvenció, no hi figura cap tipus d'associació, de manera que  el crèdit autoritzat per a aquest tipus de beneficiaris no s'ha hagut de fer servir.

7. D'acord amb els punts 10.4, 10.6, 11 i 12 de la convocatòria, en relació amb l'article 18 de l'Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca s'ha constituït la Comissió d'Avaluació, com a òrgan col·legiat de valoració de les sol·licituds que ha d'emetre informe en què es concreta el resultat de l'avaluació efectuada i és el que serveix de base a l'òrgan instructor per elaborar la proposta de resolució definitiva.

8. El punt 11 de la convocatòria estableix els criteris de valoració de les sol·licituds i determina que serà necessària l'obtenció d'un mínim de 10 punts per poder tenir la consideració de beneficiari de la subvenció.

9. El punt 10.5 de la convocatòria, en relació amb l'article 18.2 de la OGS determina que s'adjuntarà a l'expedient un informe de la secretària tècnica, com a òrgan instructor, en el sentit que, de la informació en poder seu, les persones beneficiàries compleixen tots els requisits necessaris per accedir-hi, i específicament està al corrent de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social davant l'Administració de l'Estat i amb les obligacions tributàries amb el Consell de Mallorca.

10. Les entitats proposades com a beneficiàries reuneixen els requisits per ser beneficiaris d'aquesta convocatòria, d'acord amb el punt 2 de la convocatòria, en relació amb l'article 8 de l'OGS.

11. L'article 9 e) de l'Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca estableix, com a obligació de la persona beneficiària, acreditar, abans de dictar-se la proposta de resolució de concessió, que està al corrent del compliment de les obligacions tributàries amb l'Estat i amb el Consell Insular de Mallorca i els organismes autònoms que en depenen, i de les obligacions amb la Seguretat Social.

12. La proposta de resolució de concessió de les presents subvencions s'ajusta a l'Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca i específicament, al previst a l'article 27.1 de la mateixa normativa.

13. La proposta de resolució de concessió de les subvencions s'adequa a la base 35 de les d'execució del pressupost de despeses del Consell de Mallorca del 2023 relativa als principis generals de la gestió i concessió de subvencions.

14. El punt 10.5 de la convocatòria en relació amb l'article 18.2.d) de l'OGS estableix, entre d'altres, que l'òrgan instructor ha de formular la proposta de resolució definitiva a la vista de l'expedient i l'informe de l'òrgan col·legiat de valoració.

Per tot el que s'ha exposat, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Admetre les sol·licituds i concedir els imports, en concepte de subvencions a les empreses i / o persones que es detallen a l'Annex I adjunt, per als projectes i pels imports que hi consten, en el marc de la convocatòria de subvencions per a inversions per millorar la competitivitat en matèria d'artesania de Mallorca 2023.

2. Disposar la despesa que correspon a la concessió anterior, per un import total de dos-cents setanta-mil tres-cents vuitanta-set euros amb cinquanta-vuit cèntims (270.387,58€), a favor dels beneficiaris que es detallen a l'Annex I adjunt, pels imports que hi consten, amb càrrec a l'aplicació 65.43900.77900 del pressupost de despeses del Consell de Mallorca vigent.

3. Excloure les sol·licituds de subvenció que es detallen a l'Annex II adjunt pels motius que s'hi indiquen.

4.  Acceptar la sol·licituds de renúncies que consten a l'Annex III adjunt.

5.  Tenir per desistida la sol·licitud de subvenció de la Sra. Maria del Carmen Imbachi, amb NIE Y7007147G que es detalla a l'Annex IV pel motiu que s'hi indica, d'acord amb el punt 68.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment administratiu comú de les administracions públiques .

6. Anul·lar el sobrant de l'autorització de la despesa, amb càrrec a l'aplicació 65.43900.77900, per un import de 29.612,42€  que és la diferència entre l'import autoritzat i l'import de la disposició de la despesa en la concessió de les subvencions. ( A/ 920230007951).

7.  Anul·lar l'autorització de la despesa, amb càrrec a l'aplicació 65.43900.78900, per l'import total de 12.000,00€, que és la diferència entre l'import autoritzat i l'import de la disposició de la despesa. ( A/ 920230007953).

8. Ordenar la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i que es remeti la informació a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

 

ANNEX I Sol·licituds de subvenció a concedir

Exp. Segex

Exp.

Empresa/Nom

Llinatges

DNI/NIE/CIF

Nom del projecte

Pressupost

Import sol·licitat

Import concessió

D provisional

65.43900.77900

932515K

ART1- 01/23

Matias Guillermo

Bacalov Campos

49610832Q

Millora de taller e informàtica

5.000,00 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007261

932608P

ART1- 02/23

Coloma Maria

Cañellas Palou

78208217Y

Forn de Propà HG 300

10.733,06 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007263

932714M

ART1- 03/23

Vladimir

Ivanov

Vatov

X8352666D

Millora de Taller e Informàtica

5.826,00 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007264

932760A

ART1- 05/23

Apol·loni

Oliver Ribot

43133466W

Plana web + ecomerce

4.500,00 €

2.000,00 €

2.000,00 €

920230007267

933096R

ART1- 08/23

Margarita

Serra Crespi

42990633E

Millora de Taller

1.554,96 €

1.554,96 €

1.554,96 €

920230007268

933333X

ART1- 09/23

Marina

Bonnin Morell

41540323T

Compra de Mobiliari

4.383,55 €

4.383,55 €

4.383,55 €

 

920230007867

933542M

ART1-10/23

Forn I Pastisseria Benet Baron SL

 

B16547986

Adequació Local molí fariner de pedra

26.165,69 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007271

933635Q

ART1-11/23

Noé

Morey Forteza

20549130X

Eines per al taller

2.057,00 €

2.057,00 €

2.057,00 €

920230007273

933762R

ART1-12/23

Damià

Mulet Vanrell

78211945P

Canvi mostradors

4.998,54 €

4.998,54 €

4.998,54 €

920230007274

933888R

ART1-13/23

Antonio

Mulet Salom

41382990X

Canvi il·luminació vitrines

4.908,30 €

4.908,30 €

4.908,30 €

920230007275

933905Q

ART1-14/23

Laura

Micheletti

Y4213653K

Espai kamandalu

28.000,00 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007276

933975N

ART1-15/23

Miguel Angel

Gelabert Segui

43100491D

Adquisició de maquinària

4.790,74 €

4.790,74 €

4.790,74 €

920230007279

933981X

ART1-16/23

Joachim Christophe

Pourque

Y4221534J

Adquisició material de treball per al taller

1.900,00 €

1.900,00 €

1.900,00 €

920230007281

933987E

ART1-17/23

Antonia

Amengual Cañellas

43044657L

Adquisició forn elèctric

2.162,72 €

2.162,72 €

2.162,72 €

920230007282

934086R

ART1-18/23

Angeles

Brigidano Guerrero

50032893G

Millores de taller / Informàtica / Eines

1.700,00 €

1.700,00 €

1.700,00 €

920230007290

934183C

ART1-19/23

Nanci Liliana

Fernandez

X3504778S

Millores instal·lacions del taller. Compra de forn

4.144,21 €

4.144,21 €

4.144,21 €

920230007293

934394W

ART1-20/23

Cerrajeria Oriente SL

 

B07926264

Millora de maquinaria

3.315,63 €

3.315,63 €

3.315,63 €

920230007294

935028A

ART1-22/23

Olleria Cas Canonge CB

 

E07469836

Adquisició ordinador

679,33 €

679,33 €

679,33 €

920230007315

935036M

ART1-23/23

Mariana

Murabito Santana

49776614Z

MURAVITO estudio tèxtil

1.451,82 €

1.451,82 €

1.451,82 €

920230007316

935041T

ART1-24/23

Santiago Juan

Ceñal Garcia

49612514L

Millora de producció artesanal

4.976,74 €

4.976,74 €

4.976,74 €

920230007318

935066D

ART1-25/23

Pilar

Vargas Pacheco

43002313H

Millores ( carpes)

993,91 €

993,91 €

993,91 €

920230007319

935080Y

ART1-26/23

Francisca

Campins Pérez

43096315L

Amiguruska se va a la fira

2.184,00 €

2.184,00 €

2.184,00 €

920230007320

935090M

ART1-27/23

Galeries Vicens SAU

 

A07210263

Inversions Teixits Vicens

5.265,00 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007470

935120D

ART1-29/23

Luciana

Luca Barriti

X8723846S

Millora a la competitivitat.

5.053,99 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007473

935360M

ART1-30/23

Anna Charlene

Arias Muller

47839656R

Millora del meu lloc de venda i exposició en mercats i esdeveniments

537,43 €

537,43 €

537,43 €

920230007480

935838A

ART1-31/23

Mariana Laura

Tau Gury

01873160V

Carpa plegable 4X 2

2.786,87 €

2.786,87 €

2.786,87 €

920230007481

936051X

ART1-32/23

Ana Maria

Sánchez Tortosa

43063418N

Ampliació espai venda en el mercat

1.140,90 €

1.140,90 €

1.140,90 €

920230007485

936157T

ART1-33/23

Andres

Gelabert Segui

43100490P

Maquinària jardineria

6.603,00 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007488

936312J

ART1-34/23

Sebastià

Pastor Moyà

43141612Y

Precintadora de caixes per a botelles de vi

5.445,00 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007489

936403K

ART1-35/23

Cristina Noemí

Forteza Prats

43061533J

Eines  taller

632,00 €

632,00 €

632,00 €

920230007491

936455H

ART1-36/23

Raimundo

Correoso Molina

43065722Q

Compra Microscopi encastat

3.622,50 €

3.622,50 €

3.622,50 €

920230007492

936592Y

ART1-37/23

Miguel

Ramis Bordoy

43071486F

Eines per a la millora de la seguretat en el treball

2.375,95 €

2.375,95 €

2.375,95 €

920230007494

937013H

ART1-40/23

Pedro

Huguet Bonet

37339229V

Pastisseria forn sa Ràpita

10.556,04 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007803

937019Q

ART1-41/23

Alejandro

Oliver Munguia

18234533H

Afinando

3.443,06 €

3.443,06 €

3.443,06 €

920230007804

937152A

ART1-42/23

Constanze

Will

Y0196590T

Moviment

1.917,50 €

1.917,50 €

1.917,50 €

920230007805

937254R

ART1-43/23

Carns i Delícies Can Pep S.L.

(Persona Jurídica)

B57347908

Forn de cocció al vapor a baixa temperatura

12.303,90 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007806

937279C

ART1-44/23

Jerònima

Segui Torrens

78211544K

Inversions per millora de la competitivitat en matèria d'artesania de Mallorca 2023

988,43 €

988,43 €

988,43 €

920230007807

937298D

ART1-45/23

Mauricio Juan

Temprano Adami

43100395M

Compra cuina

3.913,53 €

3.913,53 €

3.913,53 €

920230007808

937365X

ART1-46/23

Vicenç

Sempere Pira

43188774H

Inversió per millorar de la competitivitat 2023

5.000,00 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007809

9375657Z

ART1-47/23

Silvia Alejandra

Sosa Balle

43193098H

Inversions

671,19 €

671,19 €

671,19 €

920230007810

937579T

ART1-48/23

Luis Romeo

Torres Caggiano

49482214Z

Millora procés producció i taller  .

4.457,90 €

4.457,90 €

4.457,90 €

920230007811

937592M

ART1-49/23

Alejandra Marcela

Epifani

X4552484W

Millores de taller

3.735,16 €

3.735,16 €

3.735,16 €

920230007812

937592M

ART1-50/23

Evangelina Estela

Ducoin

X4464228C

Ducoin studio

2.259,68 €

2.259,68 €

2.259,68 €

920230007814

937703Q

ART1-51/23

Diego

Piñeiro Guillen

44805247M

Estris específics elaboració trombons

5.124,10 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007815

937727Z

ART1-52/23

Joaquin

Fernández Tortella

43097526B

Diferents acabats i matisos de la joia.

3.618,00 €

3.618,00 €

3.618,00 €

920230007816

937727Z

ART1-53/23

Diego

Revilla Martínez

43097526B

Inversions per a la millora de taller

5.000,00 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007817

938125C

ART1-54/23

Maria Mercedes

Armengol Ballester

52171605S

Producció vaixelles de gres d'alta temperatura

3.841,97 €

3.841,97 €

3.841,97 €

920230007818

938167K

ART1-55/23

Neus

Bosch Segui

4311596Q

Neus Bosch. Art

3.552,90 €

3.552,90 €

3.552,90 €

920230007819

938238J

ART1-56/23

Rosa Maria

Pons Ramis

43050336V

Bolleria sin gluten

5.146,20 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007820

938248Y

ART1-57/23

Estelle

Euvremer

X5451405Z

Millora del lloc de venda i treball

822,25 €

822,25 €

822,25 €

920230007821

938323C

ART1-58/23

Carla

Laredo Moreno

43191951K

Millora de taller.

4.147,93 €

4.147,93 €

4.147,93 €

920230007822

938432D

ART1-59/23

Joan Antoni

Sunyer Monserrat

43009827B

Millora de taller.

3.684,91 €

3.684,91 €

3.684,91 €

920230007823

938475N

ART1-60/23

Maria Carlota

Mensua De Frutos

48439468L

Millora de taller.

3.000,00 €

3.000,00 €

3.000,00 €

920230007824

938496R

ART1-61/23

Aida

Rull Boldu

47653888G

Millora competitivitat.

1.395,65 €

1.395,65 €

1.395,65 €

920230007825

938507H

ART1-62/23

Isabel

Quesada Morote

42995681X

Inversió per a la millora de la competitivitat.

4.222,15 €

4.222,15 €

4.222,15 €

920230007826

938537Z

ART1-63/23

Maria Eugenia

Ponce

Y8060015R

Millora en taller.

2.314,00 €

2.314,00 €

2.314,00 €

920230007827

938555Z

ART1-64/23

Francesc

Clapes Triviño

35110906A

Eines vàries

2.264,72 €

2.264,72 €

2.264,72 €

920230007830

938640R

ART1-65/23

Maria Antonia

Díez Figueiras

46035060P

Motorlaminadora-estudiofotopiezasalumnos.

2.113,87 €

2.113,87 €

2.113,87 €

920230007831

938655N

ART1-66/23

Jose

Gelabert Caldentey

41520858Q

Creació pàgina Web.

3.020,00 €

3.020,00 €

2.000,00 €

920230007832

938792D

ART1-67/23

Julio

Servera Viedma

43045682D

Banc treball  fusta i esmoladores

772,02 €

772,02 €

772,02 €

920230007834

938807Z

ART1-68/23

Forn Can Nadal SL

(Persona Jurídica)

B07698095

Canvi teles màquines i adquisició de plat divisor.

1.279,70 €

1.279,70 €

1.279,70 €

920230007835

938814J

ART1-69/23

Carolina Ingrid

Concha Fernandez

55235487K

Millora i ampliació de taller

2.222,97 €

2.222,97 €

2.222,97 €

920230007836

938854P

ART1-70/23

Saul

Garcia Moneo

50553075H

Millora de taller.

5.000,00 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007837

938861Z

ART1-71/23

Esperança

Amengual Garau

42991647R

Millora del taller de ceràmica.

3.338,00 €

3.338,00 €

3.338,00 €

920230007839

939050M

ART1-73/23

David

Llompart Braojos

43216292M

Envasadora de mel. Mel es begot.

2.510,74 €

2.510,74 €

2.510,74 €

920230007841

939079C

ART1-74/23

Tatiana Carmen

Sarasa Frieling

46127371C

Millores en infraestructura del estudio, producció y difusió del treball artesanal

3.935,00 €

3.935,00 €

3.935,00 €

920230007842

939106P

ART1-75/23

Francisca

Rosselló Bonet

43042271M

Condicionament antic obrador per la millora de l'activitat artesana de les tasques d'elaboració venda i promoció de l'apicultura local.

12.705,00 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007844

939116D

ART1-76/23

Carolina Pilar

González Diaz

Y6020697R

Millora de taller.

5.506,90 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007845

939122M

ART1-77/23

Alberto

Diaz Diego

43116982D

Mostres i exposicions en Mallorca.

2.676,00 €

2.676,00 €

2.676,00 €

920230007846

939134D

ART1-78/23

Víctor

Altes Mas

43144302M

Millora motor de mà.

3.223,47 €

3.223,47 €

3.223,47 €

920230007847

939157K

ART1-79/23

Maria Antonia

Fuster Sureda

43187049H

Islas. Làmpades Artesanals inspirades en las Balears.

4.826,82 €

4.826,82 €

4.826,82 €

920230007848

939213N

ART1-81/23

Anja

Coric Cubrovic

54871027L

Equip per a  realitzar tot tipus de xapat

3.440,46 €

3.440,46 €

3.440,46 €

920230007850

939391K

ART1-84/23

Antonio

Vallcaneras Bonet

41515706Q

Imatge fires

7.822,65 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007851

939495E

ART1-85/23

Victor

Alarcón Valle

11895483K

Enfortiment capacitat tècnica producció artesanal

4.981,24 €

4.981,24 €

4.981,24 €

920230007853

939514F

ART1-86/23

Margarita

Pallicer Fiol

43163352B

La palmesana.

8.048,67 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007855

939523T

ART1-87/23

Guillem

Ginard Sala

18226175D

Realització d'un panell de fusta per a exposar el producte a l'interior de la botiga, i adquisició d'equipament informàtic

3.466,04 €

3.466,04 €

3.466,04 €

920230007855

939533H

ART1-88/23

Francisco

Manresa Gómez

78213301F

Fresadores

4.053,22 €

4.053,22 €

4.053,22 €

920230007856

939551H

ART1-89/23

Salvador

Barceló Fontanet

78204082B

Adquisició maquinària essencial

6.504,75 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007857

939577T

ART1-90/23

Catalina Francisca

Mestre Quetglas

37336678L

Inversió per millorar la competitivitat taller artesanal KAKTUS.

5.418,48 €

5.000,00 €

5.000,00 €

920230007858

939701Q

ART1-91/23

Patricia Daniela

Gonzalez Moreira

49484680L

Mima terra

2.000,00 €

2.000,00 €

2.000,00 €

920230007859

            Import total concessió 270.387,58 €

 

ANNEX II Sol·licituds excloses

Nº Exp.

Nom/Empresa

Llinatges

DNI/NIE/NIF

Nom del Projecte

Motiu de l'exclusió

ART1-28/23

Art Textil Riera SL

 

B57121352

Mostraris

Incompleix el punt 2 de la convocatòria atès que la sol·licitant no té en vigor l'acreditació artesana per a empreses (DQA).

ART1-38/23

Adriana Daniela

Detesan

X5879797P

Etiquetatge productes-adquisició carpa fusta fires i mercats

Incompleix el punt 2 de la convocatòria atès que la despesa l'ha realitzat una empresa que no està en possessió de l'acreditació artesana per a empreses (DQA)

ART1-82/23

Sandra

Tarragó Guerra

46237872Y

No indica nom del projecte

Incompleix el punt 2 de la convocatòria atès que la sol·licitant no té  l'acreditació artesana de Mallorca.

ART1-83/23

Laura

Molina Álvarez

10899423E

Adquisició de material taller

Incompleix el punt 2 de la convocatòria atès que la sol·licitant no té  l'acreditació artesana de Mallorca.

 

ANNEX III Sol·licituds de renúncia

Nº Exp.

Nom

Llinatges

DNI/NIE/NIF

Nom del Projecte

Motiu

ART1-04/23

Antonio Miguel

Morro Mas

43107327Z

Convocatòria d'Inversions

Renúncia a la sol·licitud

ART1-06/23

Diego

Revilla Martínez

45685656C

Adequació i reforma nou taller

Renúncia a la sol·licitud

ART1-07/23

Antonia

Company Cantallops

43040201W

Etiquetatge

Renúncia a la sol·licitud

ART1-21/23

Javier Juan

Moya Tasis

51410421Q

“Adelante con la Artesania”

Renúncia a la sol·licitud

ART1-39/23

Natalia Paula

Romeo Pugh

43137023V

Desanuda Fibrer Lab

Renúncia a la sol·licitud

ART1-72/23

Daida

Hernández Sánchez

78627171S

 Taller

Renúncia a la sol·licitud

 

ANNEX IV Sol·licitud que es té per desistida

Exp.

Nom

Llinatges

DNI/ NIE

Nom projecte

Motiu

ART1-80/23

Maria Del Carmen

Imbachi Ochoa

Y7007147G

Creixement, artesania en ciment i terratzo

Tenir per desistida la sol·licitud de subvenció atès que se li va requerir determinada documentació per completar la sol·licitud i havent transcorregut amb escreix el termini establert, no la va presentar, ni en termini ni en forma, d'acord amb el punt 68.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les AAPP.

Contra aquest acte, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació. El recurs es pot interposar formalment davant aquest conseller executiu/consellera executiva o davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.”

 

Palma, a la data de la signatura electrònica: 15 de juny de 2023

La secretaria tècnica de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local (Per delegació del conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local. Resolució de 22/07/2019. BOIB núm. 103, de 27/07/2019) Rosa Mª Cañameras Bernaldo