Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 400001
Acord de la Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l’Estat - Comunitat Autònoma de les Illes Balears en relació amb la Llei 11/2022, de 28 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l'Estat - Comunitat Autònoma de les Illes Balears ha adoptat l'Acord següent:

I. De conformitat amb les negociacions prèvies duites a terme pel grup de treball constituït per l'Acord de la Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l'Estat - Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'estudi i la proposta de solució de les discrepàncies manifestades en relació amb determinats preceptes de la Llei 11/2022, de 28 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023, ambdues parts les consideren solucionades exclusivament respecte del precepte inclòs en aquest Acord de conformitat amb els compromisos i les consideracions següents.

Ambdues parts coincideixen a considerar que el precepte que s'enumera a continuació s'ha d'aplicar i s'ha de desenvolupar, en l'exercici de les potestats normatives i administratives del Govern de les Illes Balears, amb respecte al que disposa la normativa estatal i, en particular, d'acord amb el criteri interpretatiu que es detalla a continuació:

La disposició final dotzena s'ha d'interpretar i s'ha d'aplicar de manera que no suposi en cap cas un increment retributiu addicional al màxim previst amb caràcter general i bàsic en les normes pressupostàries.

II. Pel que fa a l'acord assolit, ambdues parts coincideixen a considerar resoltes les discrepàncies manifestades i conclosa la controvèrsia plantejada respecte del precepte indicat en aquest Acord. Aquest Acord no es pronuncia sobre la disposició final quarta de la norma autonòmica que, si escau, serà objecte d'un altre acord específic.

III. Comunicar aquest Acord al Tribunal Constitucional als efectes prevists en l'article 33.2 de la Llei orgànica 2/1979, de 3 d'octubre, del Tribunal Constitucional, així com inserir aquest Acord en el Butlletí Oficial de l'Estat i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Signat electrónicament: 26 de maig de 2023

La ministra de Política Territorial Isabel Rodríguez García

Signat electrónicament: 25 de maig de 2023

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez