Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 299572
Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme de nomenament dels membres del Jurat en el concurs de curtmetratges “MFC-#MallorcaFilmCurtmetratges”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s'aprova el concurs de curtmetratges “MFC-#MallorcaFilmCurtmetratges” per a promoure la creació audiovisual, així com fer una promoció turística alternativa, vinculada a la cultura i al talent mallorquins. (BOIB núm. 28, de 4 de març de 2023).

En relació amb l'anterior dict la següent,

Resolució

1. Anomenar el jurat en el Concurs de de curtmetratges “MFC-#MallorcaFilmCurtmetratges” per a promoure la creació audiovisual, així com fer una promoció turística alternativa, vinculada a la cultura i al talent mallorquins, el qual estarà format per:

Fernando Schwartz - escriptor, presentador de televisió (Lo + Plus) i diplomàtic 

Marga Meliá - directora i guionista

Agnès Llobet - actriu i escriptora

Fernando Bauzá - director creatiu i editor

2. Atorgar els premis a l'obra que obtengui el nombre més elevat de vots favorables, a criteri del jurat. Si el jurat considera que cap de les obres presentades no assoleix la qualitat mínima per ser guardonada, els premis poden quedar deserts.

3. Informar que contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la notificació d'aquesta Resolució, d'acord l'establert a l'article 121 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i de l'article 66 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de Consells Insulars.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta, que es produeix tres mesos després d'interposar el recurs d'alçada sense que se n'hagi notificat la resolució.

No obstant l'anterior, es pot interposar, si escau, qualsevol altre recurs que es consideri oportú. Tot això de conformitat amb el que s'estableix en la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i amb el que s'estableix en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 4 de maig de 2023  

El director de la  Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordà