Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 297435
Acord per aprovar assignar retribucions per exercir el càrrec de noves regidores de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 51.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats locals, es publica en el BOIB el següent ACORD adoptat per la Corporació Plenària en sessió ordinària de el dia 27 d'abril de 2023:

PROPOSTA PER APROVAR ASSIGNAR RETRIBUCIONS PER EXERCIR EL CÀRREC DE REGIDORES DE L'AJUNTAMENT.

El Ple de la Corporació, reunit en sessió extraordinària en data 30 de març de 2023, va quedar assabentat de la renúncia al càrrec de les regidores de grup municipal del Partit Popular, Sra. María Luisa Jiménez Servera i Sra. Silvia Cuadrillero Santos.

De conformitat amb el que estableix la legislació vigent, aquestes vacants han estat substituïdes per la Sra. Sonia Martínez Balanza i Sra. Juana Carolina Pons Vico, prenent possessió del seu càrrec en sessió plenària celebrada el 27 d'abril de 2023.

Vist l'anterior, tinc a bé elevar la següent

 PROPOSTA

1r.- Les regidores Sra. Sonia Martínez Balanza i Sra. Juana Carolina Pons Vico percebran la indemnització mensual bruta per assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents i/o especials o altres òrgans de govern i administració municipal acordada en el punt tercer de l'acord adoptat pel Ple de la Corporació en sessió de data 20 de juny de 2019, en els termes previstos al mateix acord.

2n.- Traslladar el present acord a les interessades als efectes oportuns.

3r.- Publicar l'anterior acord en el BOIB i Tauler Municipal d'Anuncis.”

 

Calvià, (signat electrònicament: 3 de maig de 2023)

El batle Alfonso Rodríguez Badal