Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 294363
Acord del Ple ordinari de 20 d’abril de 2023, punt 5 de l’ordre del dia, d’aprovar el Conveni de creació d’un consorci per a la gestió del torrent d’Algendar, entre l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca i l’Ajuntament de Ferreries, per fer una gestió unitària del torrent d’Algendar i del seu entorn; i d’aprovar inicialment el text dels «Estatuts del Consorci per a la gestió del torrent d’Algendar» (expedient 2023/001475)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària del 20 d'abril de 2023, al punt 5 de l'ordre del dia, va adoptar els acords següents:

«Primer. Aprovar el Conveni de creació d'un consorci per a la gestió del torrent d'Algendar entre l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca i l'Ajuntament de Ferreries, amb expressa menció que la voluntat és que el Consorci creat juntament amb l'Ajuntament de Ferreries tengui les competències necessàries per fer una gestió unitària del torrent d'Algendar i el seu entorn, així com de mantenir el caire social i recreatiu de les embarcacions que estan amarrades al torrent d'Algendar.

Segon. Facultar l'alcaldessa per a la signatura d'aquest conveni.

Tercer. Aprovar inicialment el text dels «Estatuts del Consorci per a la gestió del torrent d'Algendar».

Quart. Donar a l'expedient la tramitació i la publicitat preceptives, mitjançant l'exposició d'aquest acord al tauler d'anuncis d'aquest ajuntament i en el BOIB, per termini de trenta dies hàbils, dins dels quals els interessats podran examinar-ho i plantejar les reclamacions, objeccions o observacions que estimin oportunes.

Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest ajuntament [adreça www.ajciutadella.org].

Cinquè. Notificar el present acord, juntament amb els documents aprovats, a Demarcació de Costes i al Consell Insular de Menorca per si consideren adient presentar cap observació.»

La qual cosa es fa públic per a general coneixement.

 

Ciutadella de Menorca, 27 d'abril de 2023

L'alcaldessa Joana Gomila Lluch