Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 174754
Bases del concurs logotip d’igualtat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Objectius del concurs

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany convoca el ‘Concurs Logotip Igualtat', destinat a:

- Crear la identitat visual que representi en qualsevol suport visual el Departament d'Igualtat de la Corporació.

- Implicar els i les joves en temes d'igualtat, convidant-los a participar en el disseny d'un logotip d'identitat visual, per al seu ús en tots els materials (físics i digitals) i activitats pròpies de Departament d'Igualtat.

2. Inscripció i presentació de propostes

Pot participar-hi tot l'alumnat de les diferents modalitats de Batxillerat dels centres de secundària del municipi de Sant Antoni de Portmany.

Els participants menors d'edat han de fer-ho a través d'un representant major d'edat, que és qui els ha de penjar les fotos o els vídeos i que serà el responsable de rebre el pagament del premi en cas de obtenir-lo.

El termini de participació serà des de la publicació d'aquestes bases fins al 31 de març de 2023 i, en un termini màxim de 15 dies naturals després, el jurat farà pública la proposta guanyadora.

Quant a les propostes:

Cada participant pot presentar una única obra, que ha de ser original i pròpia.

- La tècnica és lliure (sempre que permeti la reproducció impresa i digital de l'obra).

- Les persones participants han d'enviar, adjunta, la seua proposta de logotip en format PDF a la següent adreça electrònica: igualtat@santantoni.net, amb l'assumpte: ‘Concurs Logotip Igualtat'. També s'ha d'indicar al cos del missatge el nom, el telèfon, el centre educatiu al qual pertany i la modalitat de Batxillerat que cursa.

- La proposta presentada podrà ser retocada si resulta guanyadora.

3. Jurat i puntuació

El jurat estarà format per un nombre imparell de membres, compost de professionals de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i representants dels centres educatius, i el seu veredicte serà inapel·lable.

El jurat ha de seleccionar, d'entre totes les propostes rebudes, la imatge que més ajusti als valors de la igualtat, tenint en compte el valor artístic, l'originalitat i l'adequació al contingut demanat. Si el jurat ho considera oportú, per no complir cap de les obres presentades els mínims exigibles, podrà declarar el premi desert.

La puntuació de les propostes és farà sobre un màxim de 20 punts, d'acord amb el següent repartiment:

- Ajustament a la temàtica d'igualtat: 10 punts.

- Originalitat: 5 punts.

- Valor artístic: 5 punts.

Una vegada el jurat formuli la seua proposta, aquesta serà elevada per un Decret de la regidora de Serveis Socials, Igualtat, Educació, Cultura i Patrimoni.

4. Premis

El lliurament del premi a la proposta guanyadora es durà a terme a l'Ajuntament de Sant Antoni en un acte institucional públic la data del qual serà publicada a la web municipal.

- La persona guanyadora rebrà el premi d'una tauleta electrònica.

5. Propietat de l'obra i acceptació de les bases

La presentació de les propostes implica el consentiment dels autors i les autores participants en el concurs a cedir-les en exclusiva al Pla d'Igualtat de Sant Antoni de Portmany, així com a cedir els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense que l'Ajuntament els hagi d'efectuar cap altre pagament ni contraprestació.

La participació en aquesta convocatòria comporta que les persones participants coneixen i accepten totalment aquestes bases.

 

Sant Antoni de Portmany, 9 de març de 2023

El alcalde Marcos Serra Colomar