Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 170041
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports de denegació de subvencions a l’empara de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports de 16 de novembre de 2022 per la qual es convoquen ajuts als clubs esportius de les Illes Balears amb equips individuals i col·lectius que participin en competicions de categoria nacional (BOIB núm. 152, de 22 de novembre de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Les entitats esportives que figuren en l'annex 1 d'aquesta proposta de resolució han presentat a la Conselleria d'Afers Socials i Esports una sol·licitud de subvenció pels seus equips que participen en competicions de categoria nacional.

2. En data 13 de febrer de 2023, la Comissió Avaluadora es va reunir per examinar les sol·licituds presentades i elaborar l'informe que ha de servir de base al director general d'Esports per dictar la proposta de resolució.

3. La Comissió Avaluadora ha examinat els expedients i no està conforme amb l'atorgament de la subvenció als esportistes que figuren l'annex 1, pels motius que s'especifiquen.

4. Dia 14 de febrer de 2023, el director general d'Esports va dictar la proposta de denegació de les subvencions. Es va publicar a la pagina web de la Direcció General d'Esports el mateix dia.

Fonaments de dret

1. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

2. L'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria d'esports (BOIB núm. 23 de 16 de febrer de 2021).

3. Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 16 de novembre de 2022 per la qual es convoquen ajuts als clubs esportius de les Illes Balears amb equips individuals i col·lectius que participin en competicions de categoria nacional (BOIB núm. 152, de 22 de novembre de 2022).

4. El Decret 22/2019, de 19 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es rectifica el Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2019 de 2 de juliol, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1. Denegar la concessió d'una subvenció, per donar suport als clubs esportius de les Illes Balears que participen en competicions de categoria nacional, als clubs esportius que figuren en el annex 1 d'aquesta Resolució, pels motius que s'especifiquen.

2. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa– es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Afers Socials i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 de octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

En la data de la signatura digital:(6 de març de 2023)

El secretari general Xavier Lluís Bacigalupe Blanco Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de delegació de competències i signatura (BOIB núm. 91, de 6 de juliol de 2019)

 

ANNEX 1

RELACIÓ DE SOL·LICITUDS DENEGADES PER A LA SUBVENCIÓ

 

Exped.

Entitat

Lliga

Esport

Motiu denegació

C/2023-10

Balears Futbol Club

Segona femenina

Futbol

Certificat negatiu de la Hisenda Estatal

C/2023-29

Peña Deportiva Santa Eulalia

Campionat Nacional Infantil Base

Gimnàstica Rítmica

La competició presentada no és objecte d'aquesta subvenció. És una competició d'esport base.

C/2023-35

Club Tenis Mesa Manacor

Segona Divisió

Tennis de Taula

La segona divisió masculina de tennis de taula no és objecte de subvenció, ja que és la quarta categoria nacional d'aquest esport. Només són objecte de subvenció les tres primeres categories nacionals de cada esport.

C/2023-37

Club Bàdminton Mao

Lliga Nacional Bronze

Bàdminton

El sistema de categories ha canviat aquesta temporada. Tenen divisió d'honor, primera or, primera argent i primera bronze. Aquesta última queda exclosa per ser la quarta categoria nacional de l'esport.

C/2023-41

Club Gimnàstic Olimpic Cor

Campionat Nacional Base

Gimnàstica Artística

La competició presentada no és objecte d'aquesta subvenció. És una competició d'esport base.

C/2023-50

Club Deportivo Hema

Campionat Nacional Base

Gimnàstica Rítmica

La competició presentada no és objecte d'aquesta subvenció. És una competició d'esport base.

C/2023-52

Pegasus Atlètic Club

Campionat Espanya Sub 16/Sub 18/Absolut/ Màster

Atletisme

Les competicions presentades no són objecte de subvenció.

C/2023-58

Club Gimnàstica Rítmica Inca

Campionat Nacional Base

Gimnàstica Rítmica

La competició presentada no és objecte d'aquesta subvenció. És una competició d'esport base.

C/2023-62

Centre Cultural I Esportiu Sant Lluis

Juvenil Nacional

Futbol

Està competint a una categoria amb equips que són només de les illes, encara que el nom de la categoria sigui Juvenil Nacional.