Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA D'ESTRATÈGIA TURÍSTICA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 97054
Resolució del director de l’AETIB, de designació dels òrgans de selecció de les convocatòries de procés selectiu d’estabilització mitjançant concurs de mèrits i modalitat concurs oposició per l’accés com a personal fix de l’Agencia d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

A la sessió del Consell de Direcció de l'AETIB de data 24 de maig de 2022, es va  aprovar l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022 corresponent al personal laboral de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB).

Aquesta es va publicar al BOIB num 68 , de 26 de maig de 2022, es va publicar l'oferta publica d'estabilització de l'AETIB , per la qual s'oferien:

Modalitat concurs de mèrits:  17 places vacants de personal laboral, corresponents a les places de naturalesa estructural, dotades pressupostàriament, que han estat ocupades de manera temporal i ininterrompuda amb anterioritat a l'1 de gener de 2016, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, esmentada en el paràgraf anterior.

Categories; tècnic superiors, tècnic grau mitja, administratius , auxiliar de registre i xofer.

Modalitat concurs-oposició : 3 places de personal laboral declarat indefinit no fix per auto del Jutjat nº2 de lo social, d' homologació d'acord extrajudicial.

Categories: tècnic facultatiu, administratiu.

Una vegada redactades les bases d'ambdues convocatòries de conformitat  amb l'Acord de la Mesa General del Sector Públic instrumental Autonòmic  de 7 de juliol de 2022 relatiu als criteris que han de regir en els processos d'estabilització que regula la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública es varen aprovar a la sessió del consell de direcció de data 3 de novembre de 2022.

La composició dels tribunals s'estableix a la clàusula 6.2 de les convocatòries:

“6.2. Composició:

S'ha de constituir un òrgan de selecció per a cada grup de titulació, per a la valoració dels mèrits per a l'accés a les diferents categories professionals. El tribunal és l'òrgan de selecció encarregat de dur a terme aquest procés selectiu, i s'ha de constituir un per a cada grup professional.

Els òrgans de selecció han d'estar constituïts,  per tres membres titulars, amb el mateix nombre de suplents. S'ha de constituir un tribunal per cada grup .Tots els membres dels tribunals han de posseir una titulació acadèmica d'igual o de superior nivell que l'exigit als aspirants per a l'ingrés. La determinació de la composició dels òrgans de selecció s'ha de dur a terme d'acord amb les normes següents:

a) El president serà designat lliurement pel president de l'AETIB.

b) Els vocals han de ser nomenats per sorteig entre el personal laboral fix en situació de servei actiu a l'AETIB que pertanyin al grup de què es tracti. El sorteig es farà amb la participació del Comitè d'Empresa de l'AETIB i la direcció de l'AETIB.

c) La secretaria  del tribunal, correspondrà a la persona designada per votació d'entre les persones designades com a vocals dels òrgans de selecció.

La composició de la totalitat dels òrgans de selecció s'ha d'ajustar, llevat de raons fonamentades i objectives, degudament motivades, al criteri de paritat entre homes i dones, amb capacitació, competència i preparació adequades. Els òrgans de selecció encarregats de la selecció seran nomenats per la direcció de l'AETIB i tenen la consideració d'òrgans dependents de la seva autoritat. Aquesta composició es publicarà. “

En data 5 de desembre  de 2022,  es va sol·licitar a la secretaria general de la conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, la designació de personal de la conselleria per realitzar les tasques de presidents

En data 12 de gener de 2023 es va realitzar el sorteig públic en presencia del comitè d'empresa  del personal fix de l'AETIB que ha de  formar part de l'òrgan de selecció.

En data 2 de febrer de 2023 la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball,  va designar als presidents ( titulars i suplents) per format part dels òrgans de selecció de les convocatòries de processos selectius d'estabilització mitjançant concurs de mèrits i modalitat concurs oposició per l'accés com a personal fix de l'AETIB.

Resolc

Primer.-  Nomenar com a  membres de l'òrgan de selecció de la categoria Grup A ( tècnic superior) en  la convocatòria de concurs de mèrits del procés d'estabilització de l'AETIB :

 President :

Titular: Rafael Serra Serra

Suplent: Maria Isabel Sáez Sastre

Vocals

Titular: Mar Moratal Castillo

Suplent: Margarita Picornell Vaquer

Titular: Vicente Cañellas Frau

Suplent: Damiana Isern Bibiloni

Segon .-  Nomenar com a  membres de l'òrgan de selecció de la categoria Grup B (tècnic grau mitja) en la convocatòria de concurs de mèrits del procés d'estabilització de l'AETIB :

President :

Titular: Bartomeu Alcover Bisbal

Suplent: Margarita Mir Ferrer

Vocals

Titular: Carlos Gonzalez Enseñat

Suplent: Esteve Rigo Ribas

Titular: Francisco Bauzá  Catalá

Suplent: Susana Luján Sureda

Tercer: .-  Nomenar com a  membres de l'òrgan de selecció de la categoria Grup C  (administratiu) en  la convocatòria de concurs de mèrits del procés d'estabilització de l'AETIB :

President :

Titular: Patricia Tous Prieto

Suplent: Margalida Socias Perelló

Vocals

Titular: Maria Antonia Grau Gual

Suplent: Mercedes Beltran  Ferrer

Titular: Joana Maria  Torres Rullán

Suplent: Juan Jofre Enseñat

Quart: Nomenar com a  membres de l'òrgan de selecció de la categoria Grup D ( auxiliar de registre) en  la convocatòria de concurs de mèrits del procés d'estabilització de l'AETIB :

President :

Titular: Ana Ruiz Masachs

Suplent: Rafael Rodríguez Solé

Vocals:

Titular: Aina Genovart Ballester

Suplent: Maria Antonia Grau Gual

Titular: Juan Jofre  Enseñat

Suplent: Juana Ballester Vicens

Cinquè: Nomenar com a  membres de l'òrgan de selecció de la categoria Grup E (xofer) en  la convocatòria de concurs de mèrits del procés d'estabilització de l'AETIB :

President :

Titular: Dolores Vera Fernández

Suplent: Juan Francisco Bennássar Carrió

Vocals:

Titular: Antonio Maura Mora

Suplent : Juan Jofre Enseñat

Titular: Bartolome Vicedo Ruiz

Suplent: Aina Genovart  Ballester

Sisè: Nomenar com a  membres de l'òrgan de selecció de la categoria Grup A (cos facultatiu) en  la convocatòria de concurs -oposició  del procés d'estabilització de l'AETIB :

President :

Titular: Damià Perelló Femenia

Suplent: María Isabel Sáez Sastre

Vocals:

Titular: Vicente Cañellas  Frau

Suplent: Mar Moratal  Castillo

Titular: Carmen Sánchez del Campo

Suplent: Alicia Cau Ferrando

Setè Nomenar com a  membres de l'òrgan de selecció de la categoria Grup C (administratiu) en  la convocatòria de concurs -oposició  del procés d'estabilització de l'AETIB :

President :

Titular : Bartomeu Alcover Bisbal

Suplent: Felix Schmidle Leibold

Vocals:

Titular: Lucia Buades Valcarcel

Suplent : Aina Genovart Ballester

Titular: Juana Ballester Vicens

Suplent: Antonio Maura Mora

Vuitè .- Publicar aquesta Resolució al BOIB i al tabulo d'anuncis de l'AETIB pel seu coneixement  

 

Palma, en data de la signatura electrònica: (2 de febrer de 2023)

El director de l'AETIB

Francesc Mateu Aguiló