Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 96193
Extracte de la Resolució del regidor de Dinamització Econòmica, Festes, Policia i Microciutat de l'Ajuntament de Maó núm. 2023/DA/0000359, de 2 de febrer, per la qual es convoca el Concurs de Disfresses de Carnaval de 2023 (Exp.: E0664-2023-00001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 673917

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

PRIMER. Beneficiaris

Poden participar en aquest concurs totes les persones físiques i jurídiques que ho desitgin, d'acord amb els condicionants específics de cada categoria.

SEGON. Finalitat

a) Incentivar la participació ciutadana i del teixit social en les celebracions de la ciutat.

b) Dinamitzar la festa de Carnaval a la ciutat de Maó.

c) Promoure l'enginy i la creativitat a l'hora de preparar i executar les disfresses i els elements escenogràfics accessoris.

d) Premiar les millors carrosses, comparses grans, comparses petites i disfresses, d'acord amb allò que recullen les bases.

TERCER. Bases reguladores

Resolució del regidor de Dinamització Econòmica, Festes, Policia i Microciutat de l'Ajuntament de Maó núm. 2023/DA/0000359, de 2 de febrer, per la qual es convoca el Concurs de Disfresses de Carnaval de 2023, publicada al Tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Maó i a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

QUART. Import

Premis en metàl·lic i en espècie per valor de 2.500,00 €.

CINQUÉ. Termini de presentació de sol·licituds

Fins al divendres 10 de febrer de 2023 (inclusivament)

Excepcionalment, les persones interessades a participar en el certamen del Dijous Jarder (16 de febrer de 2023) es podran inscriure en el mateix lloc de celebració del concurs, des de 30 minuts abans que s'iniciï fins que s'acabi.

Excepcionalment, les persones interessades a participar en la categoria de Comparsa petita, corresponent al certamen del Dissabte de Carnaval (18 de febrer de 2023), es podran inscriure a la pl. de s'Esplanada durant els 30 minuts previs a l'inici de la rua.

Excepcionalment, les persones interessades a participar en la categoria de Ball de Carnaval, corresponent al certamen del Dissabte de Carnaval (18 de febrer de 2023), es podran inscriure a la pl. Constitució durant la celebració del concurs.

 

(Maó, signat electrònicament: 3 de febrer de 2023

El regidor de Dinamització Econòmica, Festes, Policia i Microciutat José Manuel García Pascual)