Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 94341
Resolució de la batlia per a declarar deserta una plaça de Policia Local reservada a la seva provisió per mobilitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 3 de febrer de 2023, es va dictar el decret de batlia número 2023-0185, amb el següent contingut literal:

“La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Inca, a la seva sessió de dia 15 de setembre de 2021 va aprovar la convocatòria i les bases per a proveir dues places de personal funcionari de carrera de Policia Local, vacants i dotades pressupostàriament, per mobilitat pel sistema de concurs de mèrits.

L' objecte d'aquesta convocatòria és la provisió per mobilitat de 2 places de la categoria de Policia corresponents a la reserva del 20 % de l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2021, pel sistema de concurs de mèrits.

La base primera, de les que regeixen aquest procès, disposava que les places reservades a a la seva provisió per mobilitat, que no es cobreixin per falta de sol·licitants o perquè fossin declarades desertes, s'acumularien a les places ofertes en el procès selectiu per a cobrir 6 places de personal funcionari de carrera de policia local de l'Ajuntament d'Inca mitjançant procediment ordinari (Exp. 6078/2021).

Per altra banda, la base primera de les bases que regeixen el procès selectiu per a cobrir les 6 places de personal funcionari de carrera de policia local també feia referència a aquesta acumulació respecte de les places reservades a mobilitat que quedassin desertes.

Una vegada finalitzat el procès per a proveir dues places per mobilitat resulta que només l'han superat dos dels aspirants, els quals varen ser proposats per a la Comissió de Valoració per esser nomenats com a funcionaris de carrera Policia Local de l'Ajuntament d'Inca.

No obstant això, l'aspirant proposat, titular del DNI 43_574D, va renunciar a aquest nomenament mitjançant registre d'entrada núm. 2022-E-RE-9385 de 28 d'octubre de 2022.

Per tot allò exposat, i vist que una de les places ha quedat deserta per no haver més aspirants que hagin superat aquest procès, i conforme a allò disposat a la base primera dels processos selectius abans assenyalats, HE RESOLT:

PRIMER.- DECLARAR DESERTA una de les places reservades a la seva provisió per mobilitat pels motius exposats.

SEGON.- ACUMULAR aquesta plaça al procès selectiu que s'està duent a terme per a cobrir 6 places de personal funcionari de carrera de policia local de l'Ajuntament d'Inca mitjançant procediment ordinari (Exp. 6078/2021).

TERCER.- PUBLICAR aquesta resolució en el BOIB i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Inca.”

 

(Signat electrònicament:3 de febrer de 2023)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió