Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 94317
Extracte convocatòria dels premis de la Rua 2023 del municipi d'Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local d'aquesta Corporació municipal en sessió ordinària celebrada dia 3 de febrer de 2023, ha aprovat les bases que regularan la convocatòria dels premis de la Rua 2023 del municipi d'Andratx, es fa públic l'extracte:

«Extracte convocatòria dels premis de la Rua 2023 del municipi d'Andratx»

Codi de la Convocatòria: BDNS 674036

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003. de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Podran tenir la condició de beneficiaris d'aquests premis totes aquelles persones interessades que compleixin els requisits establerts en aquesta convocatòria i la resta de normativa aplicable.

Segon. Objecte i finalitat de la convocatòria

L'objecte d'aquesta resolució és aprovar la convocatòria pública de premis de la Rua de Carnaval de l'Ajuntament d'Andratx per a l'any 2023 que es celebrarà dia 18 de febrer de 2023 a Andratx i dia 19 de febrer de 2023 en s'Arracó.

Tercer. Bases reguladores

Aquests premis es regiran per aquesta convocatòria i la resta de normativa aplicable en matèria de subvencions llevat d'allò que no resulti aplicable per l'especialitat dels premis d'acord amb la disposició addicional 10 de la LGS.

Quart. Quantia

La despesa dels premis que s'han d'atorgar és de quatre mil sis-cents cinquanta euros (4.650,00.- €) La concessió dels premis queda condicionada a l'existència de crèdit adequat i suficient.

Cinquè. Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds per les Rues d'Andratx i s'Arracó començarà a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitzarà dia 16 de febrer de 2023 (ambdós inclosos) al SAC a l'Ajuntament d'Andratx de 8:30 h a 14:00 h o de manera telemàtica.

En el moment de la inscripció es nomenarà un responsable del grup, que assistirà a Sa Rua i haurà d'estar localitzable en tot moment per part de l'organització.

La qual cosa es fa pública pel seu general coneixement.

 

(Signat, 3 de febrer de 2023)

La batlessa

Estefanía Gonzalvo Guirado