Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 94243
Nomenament de la cap de Servei de Gestió Econòmica i Pressupostària del Consell Insular d’Eivissa (exp. 2022/00018425X)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de la consellera executiva del Departament de Benestar Social i Recursos Humans núm. 2022001770, de data 10 d'octubre de 2022, es varen aprovar les bases específiques per a la provisió del lloc de treball de cap de Servei de Gestió Econòmica i Pressupostària, pel sistema de lliure designació, obert a altres administracions, vacant a la relació de llocs de treball del Consell Insular d'Eivissa, què es van publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 135, de data 18 d'octubre de 2022 i, l'anunci de la convocatòria, al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) núm. 262, de data 1 de novembre de 2022.

En data 30 de gener de 2023, el conseller executiu del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut, va emetre proposta d'acord per al nomenament de l'única aspirant per proveir el lloc de feina de cap de Servei de Gestió Econòmica i Pressupostària, atès que compleix els requisits, i que s'han complert les disposicions de les bases del procés de provisió del lloc de treball.

Dia 30 de gener de 2023, la Intervenció va emetre informe de fiscalització favorable per al nomenament de la cap de Servei de Gestió Econòmica i Pressupostària.

Per resolució de la consellera executiva del Departament de Benestar Social i Recursos Humans núm. 2023000237, de data 30 de gener de 2023, es va nomenar la senyora Ana Carmen González Grau com a cap de Servei de Gestió Econòmica i Pressupostària del Consell Insular d'Eivissa, i es va ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), segons el punt setè de les Bases específiques per a la provisió del lloc de feina anteriorment esmentat en relació amb el disposat en l'article 25 del Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el reglament general d'ingrés del personal al servei de l'administració general de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'administració general de l'Estat.

 

Eivissa, 3 de febrer de 2023

El cap de Servei de Recursos Humans Agustín Goerlich López