Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 93987
Acord del ple de l' ajuntament de Campos per la modificació puntual de la relació de llocs de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb aquest anunci es fa públic, d'acord amb el que disposa l'article 127 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, que el Ple de l'Ajuntament de Campos, en sessió ordinària celebrada en data de 26 de gener de 2023, ha adoptat per unanimitat el següent,

ACORD

1. Aprovar la modificació puntual de la Relació de Llocs de treball d'aquest Ajuntament, amb les modificacions derivades de la negociació col·lectiva i dels informes adjuntats a l'expedient, amb el text següent:

Servei al qual pertany

Serveis Socials

Denominació del lloc de treball

Treballador/a Social

Codi plaça

RLC 7.02

Nombre de places

1

Naturalesa jurídica

Funcionari

Grup professional

A2

Retribucions complementàries

Comp. destí

22

Comp. Específic

8.828,71.-€

Altres

-

Forma de provisió

Concurs

Jornada

General

Funcions a desenvolupar (entre d'altres)

 

- Formar part de l'equip de l'Àrea de Serveis Socials, per tal d'acomplir amb els seus supòsits i tasques de forma permanent i sota la direcció del Responsable de Serveis Socials.

- Analitzar i detectar les necessitats d'atenció a la família i persones soles.

- Intervenir en la comunitat amb la finalitat de reduir els factors de risc d'exclusió dels nins i joves.

- Realitzar un estudi de la situació per elaborar el diagnòstic de cada cas, que permeti planificar el procés d'intervenció.

- Canalitzar a altres programes de Serveis Socials Comunitaris Bàsics i derivar a Serveis i Recursos dels Sistemes de Protecció Social.

- Capacitar, potenciar i dotar d'habilitats a les persones per a facilitar l'accés a recursos socials.

- Captar, tractar i difondre informació sobre recursos socials.

- Registrar la informació necessària per a proveir al Sistema Públic de Serveis Socials d'informació per a la planificació i avaluació.

 

2. Publicar íntegrament la modificació puntual de llocs de treball en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament.

3. Remetre una còpia d'aquesta modificació a l'Administració de l'Estat i a l'òrgan competent de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Contra el present acord plenari, que posa fi a la via administrativa, els interessats podran interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu davant el Ple de l'Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

En virtut de l'establert a l'article 123.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es posa de manifest que, si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no es podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci administratiu.

Tot això sense perjudici de la possibilitat d'interposar qualsevol altre recurs que s'estimi més convenient.

 

Campos, a la data de signatura electrònica (3 de febrer de 2023)

La batlessa Francisca Porquer Manresa