Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 93899
Resolució de correcció de errors de la Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública per la qual s’aproven les bases per al proveïment del lloc de treball de personal funcionari de Advocat-ada Coordinador-a del departament de Presidència, codi núm. 00022, pel sistema de lliure designació i s’aprova la convocatòria de data 2 de febrer de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

S'ha detectat que a la base 2.1 de la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 2 de febrer de 2022 per aprovar les bases per al proveïment del lloc de treball de personal funcionari d'Advocat-ada Coordinador-a del departament de Presidència, codi núm. 00022, pel sistema de lliure designació i aprovar la convocatòria, no incorpora la categoria o especialitat d'accés al lloc de treball convocat d'acord el que disposa la RLLT del Consell de Mallorca.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 28.1.e) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars (BOIB núm. 88, de 7 de juliol de 2022) atribueix al Consell Executiu l'aprovació de les bases de les convocatòries de selecció i proveïment de llocs de treball i qualsevol altra actuació en matèria de personal que no estigui expressament atribuïda a un altre òrgan.

3. L'Acord del Consell Executiu de data de 28 de setembre de 2022, delega determinades atribucions del Consell Executiu en el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública en matèria de personal (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022), atès el que disposa l'article 9 de la Llei 40/2015, de 2 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, en relació amb l'article 28 de la Llei 4/2022, de 28 de juny dels Consells Insulars.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar l'error i modificar la base 2.1 amb la redacció següent:

“2.1. Poden participar en aquesta convocatòria els funcionaris i les funcionàries de carrera del Consell Insular de Mallorca i dels seus organismes autònoms, i també el personal funcionari de carrera de les administracions autonòmiques i de l'Estat, de la categoria o especialitat de lletrat-ada o d'advocat-ada, sempre que compleixin els requisits exigits, amb les excepcions següents:

- Personal que es troba en situació de suspensió ferma i no acomplerta.

- Personal funcionari de nou ingrés i de personal funcionari que hagi participat en una convocatòria de provisió de llocs de treball i que hagin de romandre a la destinació durant el termini mínim establert a les corresponents convocatòries.”

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma,  al dia de la signatura electrònica: 3 de febrer de 2023

El conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública (Per delegació del Consell Executiu, segons acord de dia 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022) Josep Lluís Colom Martínez