Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ENTITAT LOCAL MENOR DE PALMANYOLA

Núm. 92755
Increment del 1,5 per cent sobre les retribucions dels càrrecs electes de l'Entitat Local Menor de Palmanyola

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat definitivament l'expedient d'aprovació de l'increment retributiu addicional del 1,5 per cent amb efectes de dia 1 de gener de 2022 a tots els membres de l'equip de govern de l'Entitat Local Menor de Palmanyola, en l'Acord de la Junta Veïnal de data 27/01/2023, es publica aquest per al seu general coneixement, donada la seva transcendència.

Exp.: 721/2022

Procediment: Retribucions

Assumpte: Increment del 1,5 per cent retribucions càrrecs electes.

Proposta segons la Junta Veïnal

Vist el Reial decret llei 18/2022, de 18 d'octubre, pel qual s'aproven mesures de reforç de la protecció dels consumidors d'energia i de contribució a la reducció del consum de gas natural en aplicació del "Pla + seguretat per a la teva energia (+ES)", així com mesures en matèria de retribucions del personal al servei del sector públic i de protecció de les persones treballadores agràries eventuals afectades per la sequera.

Vista la Resolució de 24 d'octubre de 2022, de la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses, per la qual es dicten instruccions sobre el pagament al personal del Sector Públic Estatal de l'increment retributiu addicional del 1,5 per cent previst en l'article 23 del Reial decret llei 18/2022, on s'estableix que: “en la nòmina del mes de novembre de 2022 i les posteriors s'abonaran incloent l'increment addicional del 1,5 per cent. Aquest increment addicional s'aplicarà amb efectes d'1 de gener de 2022 i es calcularà sobre les retribucions vigents a 31 de desembre de 2021”.

Vist l'informe de fiscalització favorable amb data de 24 de gener 2023

ACORD

PRIMERA. Aprovar l'increment retributiu addicional del 1,5 per cent amb efectes d'1 de gener de 2022 a tots els membres de l'equip de govern de l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

SEGONA. Que es publiqui el present Acord de manera íntegra en el BOIB, a l'efecte del seu coneixement general.

Contra el present Acord, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant el Ple d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar-se qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

Ho mana i firma el Sr. Batle.

 

Palmanyola, 3 de febrer de 2023

El batle Arnaldo Francisco Llinàs Quintana