Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 46544
Resolució de l’ Administrador tributari de l’Agència Tributària de les Illes Balears per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l’Agència Tributària de les Illes Balears en el tercer quadrimestre de l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l'Agència Tributària de les Illes Balears en el tercer quadrimestre de l'any 2022:

- Conveni de col·laboració entre l'ATIB i el Consell Insular de Formentera per a la gestió d'expedients sancionadors relatius a les infraccions derivades de la Llei 7/2019, de 8 de febrer, per a la sostenibilitat mediambiental i econòmica de l'illa de Formentera, així com els derivats de la comissió d'infraccions administratives en cas que la competència per a la seva tramitació correspongui al Consell insular.

- Conveni de col·laboració entre l'Agència Tributària de les Illes Balears i la Asociación Nacional de Profesionales del Asesoramiento Tributario (ANPAT) relatiu al pagament i presentació de declaracions i  documents tributaris per via telemètrica a través del Portal de la Agencia Tributaria de les Illes Balears en nom i representació de terceres persones.

- Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sineu i l'Agència Tributària de les Illes Balears  per a la gestió d'expedients sancionadors relatius a infraccions derivades de l'incompliment de les ordenances municipals o d'infraccions administratives que correspongui a l'Ajuntament la competència per a la seva tramitació,

- Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Valldemossa i l'Agència Tributària de les Illes Balears per a la gestió d'expedients sancionadors en matèria de trànsit i seguretat viària.

- Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Estellencs i l'Agència Tributària de les Illes Balears per a la gestió d'expedients sancionadors relatius a infraccions derivades de l'incompliment de les ordenances municipals o d'infraccions administratives que correspongui a l'Ajuntament la competència per a la seva tramitació

- Conveni de col·laboració entre l'Agència Tributària de les Illes Balears i el Col·legi Professional d'Economistes de Sevilla relatiu al pagament i presentació de declaracions i documents tributaris per via telemàtica a través del Portal de l'Agència Tributària de les Illes Balears en nom i representació de terceres persones.

- Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament  de Sa Pobla  i l'Agència Tributària de les Illes Balears en matèria de gestió tributària de l'impost sobre activitats econòmiques.

- Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Algaida i l'Agència Tributària de les Illes Balears en matèria de gestió tributària de l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.

Palma, (signat electrònicament: 17 de gener de 2023)

L'administrador tributari Justo Alberto Roibal Hernández (Per vacant de la Dirección de l'ATIB. Art.5.3Ordre 22/12/16, BOIB núm. 163 de 29/12/16)