Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 43098
Decret rectificació errada revocació delegacions Aitor Morrás Alzugaray

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Correcció errada Decret 2023-0189

En compliment del previst a l'article 43 i següents del Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre pel s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals, es fa públic que amb data 13 de gener  de 2023, s'ha dictat el següent Decret de l'Alcaldia:

“DECRET.- Havent-se detectat una errada en el Decret núm 2023-0189 de data 10 de gener de 2023, mitjançant el present i de conormitat al previst a l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques

RESOLC

PRIMER.- Rectificar l'errada existent en el punt segon del Decret núm 2023-0189 de data 10 de gener de 2023 en el següent sentit:

On diu:  “ SEGON.- Delegar en el Regidor Sr. Ricardo Clivillé Vila, la facultat de dirigir i gestionar els serveis que presta l'Ajuntament en matèria en matèria d'habitatge, sistemas d'informació, millora contínua i desenvolupament local, inclosa la representació de l'Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions”.

Ha de dir:  “ SEGON.- Delegar en el Regidor Sr. Ricardo Clivillé Vila, la facultat de dirigir i gestionar els serveis que presta l'Ajuntament en matèria en matèria d'habitatge, sistemes d'informació i millora contínua, inclosa la representació de l'Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions”.

SEGON.- Que es notifiqui el present Decret als interessats, es procedeixi a la publicació del mateix al Butlletí Oficial de les Illes Balears i es doni compte del mateix al Ple de la Corporació.

 

Eivissa, en el dia de la signatura electrònica (16 de gener de 2023)

                                                                         En don fe

L'alcalde                                                              El secretari acctal                                                                              (Joaquim Roca Mata)