Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

GESTIÓ D'EMERGÈNCIES DE LES ILLES BALEARS,SAU (GEIBSAU)

Núm. 795358
Correcció d’errors observats a la Resolució de la directora gerent de Gestió d’Emergències de les Illes Balears, SAU, per la qual se publica l’Acord del Consell d’Administració per la qual s’aprova la convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de Gestió d’Emergències de les Illes Balears, SAU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 169, de 29 de desembre de 2022, es va publicar la Resolució de la directora gerent de Gestió d'Emergències de les Illes Balears, SAU, per la qual se publica l'Acord del Consell d'Administració per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de Gestió d'Emergències de les Illes Balears, SAU.

2. A aquesta resolució s'han detectat els errors següents:

A l'apartat 3 de l'annex 3, relatiu al barem de mèrits, en el seu punt 3.8, que recull el barem específic establert per al lloc de treball L02670002 d'auxiliar de gestió telefònica, s'ha advertit que s'indica erròniament en el punt 5 «altres mèrits» una puntuació màxima inferior a la que correspon.

3. La directora gerent de Gestió d'Emergències de les Illes Balears, SAU té conferides, per Acord del Consell d'Administració de l'ens en sessió ordinària de 16 de desembre de 2022, les facultats per aprovar tots els tràmits necessaris fins a l'adjudicació dels llocs de treball.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar els errors observats a la Resolució de la directora gerent de Gestió d'Emergències de les Illes Balears, SAU, per la qual se publica l'Acord del Consell d'Administració per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de Gestió d'Emergències de les Illes Balears, SAU, en el sentit següent:

En l'annex 3

En la versió catalana (pàgina 60213) i en la versió castellana (pàgina 61208):

On hi diu:

«3.8. Auxiliar de gestió telefònica:

(...)

5. Altres mèrits (màxim 5 punts

«3.8. Auxiliar de gestión telefónica:

(...)

5. Otros méritos (máximo 5 puntos

Hi ha de dir:

«3.8. Auxiliar de gestió telefònica:

(...)

​5. Altres mèrits (màxim 15 punts

«3.8. Auxiliar de gestión telefónica:

(...)

​5. Otros méritos (máximo 15 puntos

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Marratxí, 29 de desembre de 2022

La directora gerent Ana M. de Lluch Sureda Amorós