Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 755370
Modificació del decret de delegació de l'Alcalde en regidors per àrees geogràfiques per al mandat 2019-2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que es disposa en l'article 44.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, es fa públic el Decret núm. 4010 de data 12 de desembre de 2022, de modificació del decret de delegació de l'Alcalde en regidors per àrees geogràfiques.

Havent donat compte del Decret núm. 2038 de data 12 de juliol de 2019, sobre nomenaments de regidors per àmbits geogràfics, com a coordinadors de zona per al mandat 2019-2023, així com dels Decrets núm. 263 de 3 de febrer de 2020 i núm. 1271 d'1 de maig de 2021, en els quals es modifica aquell Decret.

Atesa la destitució en el seu càrrec de Don Joan Torres Costa i la renúncia al càrrec de Don José Ramón Martín Marí.

Fent ús de les facultats que em confereix l'article 43.5 c) del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals, aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.

Vista la proposta de resolució PR/2022/1591 de 9 de desembre de 2022.

RESOLUCIÓ

Primer. Modificar el punt primer de la part dispositiva del Decret núm. 2038 de data 12 de juliol de 2019, quedant amb la següent redacció:

«PRIMER.- Nomenar Regidors i Regidores per àmbits geogràfics (districtes), com a coordinadors de zona, amb responsabilitats executives atorgades per l'Alcaldia, les següents persones:

- Sra. Neus Mateu Roselló, àrea geogràfica del nucli de Sant Antoni, de la zona compresa entre carrer de Sant Rafel i el carrer del Bisbe Torres, el carrer de Madrid i el front marítim.

- Sra. María Ribas Boned, àrea geogràfica de la zona compresa entre el camí des Regueró, Es Molí,Ca n'Obrador i Sa Serra fins als límit del municipi amb Sant Josep de Sa Talaia.

- Sra. Eva María Prats Costa, àrea geogràfica de Sant Rafel.

- Sr. Miguel Ángel Costa Marín, àrea geogràfica de Cala Gració, Cap Negret, la trama urbana deponent de l'avinguda Isidor Macabich i carrer Madrid i àrea geogràfica de Sant Mateu d'Albarca.

- Sra. María Ramón Boned, àrea geogràfica de Sa Vorera, Buscastell, Forada, Cas Ramons, Can Germà, Cala Salada.

- Sr. Miguel Tur Contreras, àrea geogràfica de Can Guillemó, Can Tomàs, Can Pujolet, Ses Païsses i Can Bonet.

- Sr. David Márquez Boza, àrea geogràfica compresa entre el costat sud del carrer Johann Sebastian Bach, el costat de ponent del carrer Londres, tret de la zona competència de la Sra. Neus Mateu Roselló.

- Sra. María García Riera, àrea geogràfica de Santa Agnès de Corona.»

Segon. Publicar la present resolució en Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Portal de Transparència de l'Ajuntament, sense perjudici de la seva efectivitat des de l'endemà de la data del Decret.

Tercer. Publicar text consolidat de la resolució d'Alcaldia sobre nomenaments de regidors per àmbits geogràfics, al Portal de Transparència de l'Ajuntament.

 

Sant Antoni de Portmany (14 de desembre de 2022)

El alcalde Marcos Serra Colomar