Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 752424
Resolució del síndic major per la qual es publica la llista provisional del personal funcionari interí inclòs en l’àmbit d’aplicació de l’Acord del Consell de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears de 30 de novembre de 2022 pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa de Negociació de la Sindicatura de Comptes de 23 de novembre de 2022, de modificació de l’Acord de la Mesa de Negociació de 16 d’octubre de 2018, pel qual s’aproven les bases del sistema de carrera professional horitzontal de personal funcionari i laboral de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El passat 30 de novembre de 2022, el Consell de la Sindicatura de Comptes va ratificar l'acord assolit en el si de la Mesa de Negociació de 23 de novembre de 2022, de modificació de l'Acord del Consell de la Sindicatura de 30 d'octubre de 2018 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa de Negociació de 16 d'octubre de 2018, mitjançant el qual s'aproven les bases del sistema de carrera professional horitzontal del personal funcionari i laboral de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

2. L'acord de la Mesa de Negociació de 23 de novembre de 2022 modifica el punt 2.1 i afegeix una disposició transitòria cinquena a l'Acord de la Mesa de Negociació de 16 d'octubre de 2018, a fi d'incloure en la fase extraordinària d'implantació de la carrera professional horitzontal el personal funcionari interí que, tot i que compleix les condicions establertes, encara no ha estat objecte d'enquadrament en el sistema de carrera professional horitzontal.

3. Conforme a l'apartat cinquè de la disposició transitòria cinquena de l'acord assolit en el si de la Mesa de Negociació de 23 de novembre de 2022, els requisits i els mèrits que s'hagin de tenir en compte en aquesta fase extraordinària d'implantació s'han d'entendre referits a l'1 d'agost de 2018.

Quant a les retribucions corresponents al nivell de carrera reconegut en virtut d'aquests acords al personal que ara passa al sistema de carrera professional horitzontal, tindran efectes econòmics retroactius, si escau, amb el límit màxim d'1 de gener de 2021.

4. Pel que fa al personal que es trobi en alguna de les situacions regulades en l'apartat sisè de la disposició transitòria cinquena, s'enquadra en els termes establerts en els acords, o, si escau, pot sol·licitar la revisió de l'enquadrament del qual ja gaudeix.

5. Pel que fa al personal que es trobi en la situació que es disposa en el punt catorzè afegit a l'Acord de la Mesa de Negociació de 16 d'octubre de 2018, ha de percebre el complement de carrera professional horitzontal en els termes establerts en aquest punt.

6. Els efectes econòmics derivats d'alguna de les situacions disposades en els apartats quart i cinquè d'aquesta Resolució són els que s'estableixen en l'acord esmentat.

7. El punt segon de l'Acord del Consell de la Sindicatura de 30 de novembre de 2022 faculta el síndic major perquè adopti les mesures necessàries per executar-lo.

Per tot això, i fent ús de la competència que m'atribueix l'article 24 de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, 

RESOLC

1. Publicar la llista provisional, que s'adjunta com a annex a aquesta Resolució, amb indicació del nivell i els dies sobrers, del personal funcionari interí que estava en actiu en data 1 d'agost de 2018 i que, perquè compleix els requisits establerts, accedeix mitjançant l'enquadrament extraordinari al sistema de carrera professional horitzontal.

2. Establir un termini de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta llista en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, perquè les persones que no hi estiguin d'acord puguin presentar les reclamacions que considerin oportunes, o bé, atès el caràcter voluntari de la carrera professional horitzontal, optar per renunciar a participar-hi.

3. Fer saber a les persones que es troben en alguna de les situacions previstes en l'apartat quart dels antecedents d'aquesta Resolució que s'enquadren en els termes establerts en els acords, o, si escau, poden sol·licitar la revisió de l'enquadrament del qual ja gaudeixen.

4. Fer saber a les persones que es troben en alguna de les situacions previstes en l'apartat cinquè dels antecedents d'aquesta Resolució que han de percebre el complement de carrera professional en els termes establerts.

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (13 de desembre de 2022)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga

 

ANNEX

 

NOM I LLINATGES

NIF

GRUP

NIVELL

ROMANENT

1

Joan Francesc Palau Pérez

***1623**

Ag P

3

136

2

Jose María Valiente Arche

***7377**

A1

1

951